Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Hvem er årets Frivillig og Nytænker?

Hvem er årets Frivillig og Nytænker?

Indstil din kandidat til Nytænkningsprisen og Frivillighedsprisen. Priserne uddeles ved årets Frivillighedsfest fredag den 24. september

I 2020 var det Julie Theander fra spejdergruppen Stenlænderne, der vandt Nytænkningsprisen for sine kreative løsninger i en Corona-tid. Og Søren Lindeløv fik Frivillighedsprisen for sit virke i Ledøje-Smørum Musikforening gennem 35 år. Begge blev  surprise-fejret, da Corona spændte ben for større festligheder.
Men sådan er det forhåbentlig ikke i år. Fredag den 24. september fejres Egedal Kommunes fantastiske frivillige kræfter ved et arrangement og prisoverrækkelse på Egedal Rådhus. (Opdatering: Festen er aflyst).
MEN ingen priser uden kandidater. Nu og frem til 15. september kan du indstille de kandidater, du synes fortjener ekstra hæder.

Kender du en Nytænker og Årets Frivillig?

Årets Nytænkningspris tildeles en person, som har startet et nyt særligt frivilligt initiativ op til gavn for fritidslivet i Egedal Kommune.
Den Folkeoplysende Frivillighedspris tildeles personer, som har udført et stort synligt, frivilligt og ubetalt arbejde i én af Egedal Kommunes foreninger godkendt under folkeoplysningsloven.

- Vi har alle mødt de sprudlende mennesker, der gør det ekstra for vores fællesskab. Den der arrangerer årsfesten, den der finder på nye ideer og den der sørger for, at der altid er kaffe på kanden. Ikke alle opgaver er lige synlige men med vores priser vil vi gerne sætte fokus på de mennesker, der gør det ekstra. For at kunne det har vi brug for, at foreninger og borgere indstiller kandidater til priserne, fortæller Charlotte Haagendrup, der er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Indstil kandidater

Gå ind på siden Fejring af frivilligheden- send din nominering senest 15. september

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier