Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Kultur, fritid og idræt Frivillige og foreninger Sammen om frivilligheden

Sammen om frivilligheden

I 2024 inviteres du til at deltage i Egedals første Kultur- og Fritidsmesse. Alle arealer omkring og i Egedal Rådhus fyldes med stande, aktiviteter og fællesskab. Få en smagsprøve på, hvad Egedal kan tilbyde af aktiviteter og tilbud drevet af frivillige kræfter.

Egedals Kultur- og Fritidsmesse - Sammen om frivilligheden

Inspireret af Egedal Erhvervsforeningsmesse i 2018 ”Egedal for alle”, fylder vi Egedal Rådhus fra foyer til 1. sal, inkl. udearealerne og tagterrassen, med stande, aktiviteter og fællesskab. Tanken er, at Rådhuset skal fyldes med alt, hvad Egedal kan tilbyde af aktiviteter og tilbud drevet af frivillige kræfter. Idrætsklubber, foreninger, skolebestyrelser, flygtningenetværk, lokalhistorisk arkiv, demensvenner, spejdere, kulturaktører, vågekoner, uorganiserede frivillige - alle er velkomne. Her skal de have mulighed for at fortælle alle i Egedal, hvad de laver og tilbyder vores borgere. Det giver synlighed til foreningerne, nem adgang for vores borgere til at se, hvad de frivillige tilbyder, og ikke mindst mulighed for os til at anerkende de frivilliges store arbejde ved at uddele priser.

Dato og varighed: Lørdag den 7. september 2024, fra kl. 10:00 til 15:00

Formen på konceptet

Rådhuset deles op i områder (stande), som de frivillige foreninger og grupper kan byde ind på. Her kan de vise deltagerne (borgerne), hvad de laver som frivillige. På scenen vil der, udover prisuddelingen, være underholdning udført af vores foreninger og grupper.

Fejringerne på dagen

På selve dagen vil der uddeles priser.

Økonomi

Det er gratis for foreningerne og grupperne at deltage. I opfordres til at byde ind med aktiviteter og liv. De forskellige stande fordeles efter, hvad I byder ind med. For at sikre en fair og lige behandling af alle frivillige foreninger eller grupper, får ingen dækket udgifter til aktiviteter eller underholdning.

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier