Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Kultur, fritid og idræt Frivillige og foreninger Frivilligt socialt arbejde Frivillig på plejecenter CykelPilot

CykelPilot

Vil du være en del af magien og livsglæden ved Cykling Uden Alder? Vær med til at give alle ret til vind i håret - og til stadig at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Alle har ret til vind i håret

Som beboer på et plejecenter har man ikke længere den fysik, det kræver, at cykle en tur rundt og få vind i håret, frisk luft og mærke, at man stadig lever. Som cykelpilot kan du derfor være med til at skabe fantastiske øjeblikke og skønne cykelstunder ved at cykle på rickshaw-ture sammen med de ældre.  

Egedal Kommune har 6 rickshaws, som frivillige piloter og personale på plejecentrene bruger til cykelture med beboerne som passagerer. Og det er meget værdsat.  

Her kan du blive cykelpilot

Kommunes rickshaws er fordelt på 4 plejecentre, og du kan blive frivillig pilot dér, hvor det passer dig bedst. Vil du være cykelpilot, kan du bare kontakte et plejecenter direkte - du finder info og kontaktoplysninger på kommunens hjemmside:

Om Cykling Uden Alder 

Cykling Uden Alder er en forening med i alt 450 rickshaws i hele landet - og et motto om, at alle har ret til vind i håret. Læs mere om Cykling uden alder her

Cykelpilot med borger

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier