Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder To nye centerchefer i Egedal Kommune

To nye centerchefer i Egedal Kommune

I en tid, hvor der er stor rift om de dygtige og erfarne chefer, er vi i Egedal kommune både glade og stolte over, at det er lykkes os at trække to kompetente chefer med solid erfaring til kommunen.

Jeanette Olsen er ny chef for By, Kultur og Fritid

Jeanette Olsen har en baggrund som landskabsarkitekt og kommer med mange års erfaring fra planområdet i Vestsjællands Amt og flere kommuner, heraf de sidste knapt syv år på Fyn. Jeanette er en erfaren leder med indgående kendskab til fagområdet.

By- og Erhvervsdirektør, Ellen Hvidt Thelle, siger: ”Det er en stor gevinst for Egedal Kommune at få Jeanette med ombord. Hun har stor faglig viden, ikke alene inden for centerets område, men også om klima, teknik og miljø, og hvad der er vigtigt for at skabe en god kommune for vores borgere, virksomheder og interessenter.”

Jeanette Olsen siger: ”Det kribler i mig for at starte i en Egedal, da der tydeligt er nogle inspirerende visioner og planer i samtænkning af byudvikling og kultur i kommunen. Fokus i mit arbejdsliv har både været på land og by, og det mix rummer Egedal på alle måder. Jeg er stor kulturbruger og inkarneret foreningsmenneske, så jeg glæder mig også til sammen med medarbejderne og borgerne at afsøge, hvordan kulturen og fritidsområdet kan bruges som generator i udviklingen af by- og landområder.”

Jeanette bor i Sorø med mand og tre teenagere og starter i Egedal Kommune den 1. marts.

Erik Brown Frandsen er ny chef for Ejendomme og Byggeri

Erik Brown Frandsen har 35 års erfaring fra området ejendomme og byggeri, heraf 30 år som leder. Erik har omfattende erfaring med kommunal ejendomsdrift og byggeri gennem sine tidligere ansættelser i Furesø, Gentofte og København.

Han kommer aktuelt fra en stilling som teamleder i ingeniørvirksomheden Sweco, og har således også et indgående kendskab til de private aktører på ejendoms- og byggeriområdet. Erik har tidligere været ansat i de private firmaer Nexus, Force Technology og Krüger.

By- og Erhvervsdirektør, Ellen Hvidt Thelle, siger: ”Jeg er glad for, at vi fremover kan trække på Eriks kompetencer og erfaringer inden for ejendoms- og byggeområdet. Han har stor faglig viden, og han kender både til rollen som kommunal bygherre og til opgaverne i driften af de kommunale ejendomme. Erik har ikke blot solid erfaring omkring samspillet mellem en offentlig organisation og de private entreprenører, men kan også bidrage med viden om klima, teknik og miljø samt byplanlægning og byggesag . Erik er tillige en erfaren leder med et godt værdikompas og en naturlig sans for at skabe gode relationer.”

Erik Brown Frandsen ser frem til at starte i Egedal Kommune: ”For mig er bygninger er ikke bare bygninger. Bygninger er rammerne for den kernevelfærd, vi leverer i kommunen og rammerne for borgernes hverdag. Og sådan tænker man tydeligvis også i Egedal. Jeg ser meget frem til at gribe ansvaret for, at kommunens ejendomme og fysiske rammer fortsat kan være med til at skabe en god hverdag for alle borgerne, brugerne, og medarbejderne”.

Erik er gift, bor i Værløse, og har tre voksne børn. Erik starter i Egedal Kommune den 1. marts.

Kontakt os

Borgerservice og organisation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
kommune@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier