Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Tillykke til Egedals Gazeller - nu med kram

Tillykke til Egedals Gazeller - nu med kram

Borgmester Vicky Holst Rasmussen og udvalgsformand Charlotte Haagendrup tog på en hyldesttur rundt i Egedal for at ønske Børsens Gazeller tillykke med kåringen i december 2021. Nytårskuren på rådhuset, hvor man ellers fejrer Gazellevirksomhederne, blev aflyst i januar pga. coronaen - og derfor kører de to glædespredere nu rundt med buketter og kram, og hører hvad det er de dygtige folk kan.

Tillykke til Ditlev-Rent

En gazelle er en virksomhed, som over fire regnskabsår har haft en positiv vækst og mindst fordoblet omsætningen over de fire år, så det er lidt af en bedrift. 1.966 virksomheder blev kåret som gazeller i 2021 – og 7 af dem ligger altså i Egedal.

- Vi er super stolte af de dygtige virksomheder vi har i Egedal, siger Vicky og Charlotte i kor, mens de fylder bilen med blomsterbuketter. - På trods af de mange udfordringer i forbindelse med Covid-19, har de formået både at omstille sig, og samtidig vækste. Derfor er vi ekstra stolte af de 7 virksomheder, der er blevet kåret som Gazeller i 2021. 

Blandt andet Ditlev-Rent har gennemgået en digital oprustning, som kræver et kæmpe forarbejde, men med flere gevinster på lang sigt. Hvor man i mange rengøringsfirmaer bruger manuelle systemer med laminerede instrukser og lister med arbejdsbeskrivelser, som hele tiden skal være ajourført og udskiftes manuelt, så bruger Ditlev-Rent digitale systemer der gør det nemt og overskueligt for deres medarbejdere – da alt kan læses på telefonen. 

EgedalEl som har kontor midt i Egedal, bliver i dag sendt i alle retninger på hele Sjælland, på grund af henvisninger fra tilfredse kunder. Virksomheden indrømmer gerne, at de er aktive, nysgerrige fagnørder i konstant udvikling. Medarbejderne har hele tiden interesse for hvad der sker i branchen. På den måde kan de vejlede og rådgive kunderne bedst muligt.

Nytårskur bliver til Midsommerkur

Nytårskuren på rådhuset, hvor man ellers fejrer Gazellevirksomhederne, blev aflyst i januar pga. coronaen. Alle virksomhederne i Egedal bliver derfor i år inviteret til "Midsommerkur" 10. juni, hvor de syv gazellevirksomheder også fejres. - Vi vil gerne anerkende flotte resultater! Med resultatet af Dansk Industris analyse af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor Egedal er den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland og i Top 10 i Hovedstadsregionen viser vi igen, at vi er en attraktiv kommune at drive virksomhed i. Når vi samtidig har 7 virksomheder, der med deres drivkraft og energi formår at komme på listen over Danmarks hurtigst voksende virksomheder, er det helt fantastisk. Så jeg vil sige stort tillykke til vores gazeller, I har virkelig fortjent det, siger formand for kultur-, fritids- og erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup. 

Egedals Gazeller 2021:
Kreativ4 ApS, Ølstykke
KSM Entreprise ApS, Ølstykke
Minerva Imaging ApS , Ølstykke
Artman Tømrer & Snedker ApS, Ølstykke
Ditlev-Rent.dk ApS, Ølstykke
Egedalel.dk ApS, Stenløse
Rubæk & Co A/S, Stenløse

Alle kan søge Omstillingspuljen

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Der er lige nu ikke nogen åbne ansøgningsrunder, men du kan tilmelde dig Erhvervshusets nyhedsbrev og få info når puljen åbner igen. Læs mere om puljen her.

Kaffe hos EgedalEl

Kaffe hos Rubæk

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier