Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Der skabes nye muligheder for et match mellem virksomheder og ledige borgere, når Jobcenter Egedal gentager successen og inviterer til inspirationsdag for ledige borgere i kommunen.

Jobcenter Egedal skaber, på Inspirationsdagen d. 12. september, kontakt mellem virksomheder og ledige. Her kan borgere, som har meldt sig ledige, møde tre forskellige brancher, som aktuelt mangler arbejdskraft.

Fra ISS A/S vil to repræsentanter udbrede viden om deres branche og ikke mindst de mange muligheder i ISS A/S, som måske ikke umiddelbart er åbenlyse. Therese Lihn Thomsen, Learning & Development specialist ISS A/S vil sammen med Stinna Vendelbo, People & Culture Consultant ISS A/S præsentere den lange række af forskellige ydelser, som ISS A/S tilbyder inden for rengøring, ejendomsservice, catering, supportservice, sikkerhed og Facility management.

Scandic Hotels A/S er repræsenteret v/General Manager Jeroen Bisschop. Den danske hotelbranche efterspørger medarbejdere på alle niveauer, og Jeroen Bisschop vil gerne fortælle om jobmulighederne i hotelbranchen og inspirere til et evt. brancheskift til en branche, som her og nu efterspørger arbejdskraft.

Også plejesektoren er et område med stor efterspørgsel på arbejdskraft, og her vil uddannelseskoordinator Britt Søndergaard fortælle om jobmulighederne som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. I 2026 vil der ifølge FOA mangle 40.000 SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere på landsplan.

Inspiration til brancheskift

Der vil være god inspiration at hente både i forhold til viden og muligheder omkring de repræsenterede brancher, men også i høj grad til et evt. brancheskifte inden for eget fag. De tre brancher vil have fokus på, hvilke kompetencer, der kræves, og der vil være god mulighed for at snakke med repræsentanterne fra brancherne i løbet af inspirationsdagen.

- Vi afholdt arrangementet for første gang i marts måned, og det var en stor succes. Vi får på denne måde ledige i job, og på samme tid hjulpet virksomhederne med arbejdskraft. Der var rigtig god tilslutning i marts, hvor både interessen og spørgelysten var stor. Derfor afholder vi en ny Inspirationsdag, og denne gang kan vi præsentere endnu en branche, som efterspørger medarbejdere, siger Henriette Thirup-Bielefeldt, Formand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget.

Tilmelding, tid & sted

  • Som ledig skal man blot tilmelde sig hos sin jobkonsulent
  • Mandag d. 12. september 2022 kl. 8.45-11.45 i Byrådssalen på Egedal Rådhus

Invitation

Kontakt

Jobcenter og ydelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier