Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder søg tilskud til vækst

søg tilskud til vækst

Små og mellemstore virksomheder i Danmark har mulighed for at søge om midler til udvikling fra Virksomhedsprogrammet. Men skynd jer – fristen er 1. januar 2023.

Virksomhedsprogrammet er et landsdækkende program, der medvirker til grøn og digital omstilling i små og mellemstore virksomheder i hele landet. Virksomhedsprogrammet drives af de seks tværkommunale erhvervshuse, og forvalter en samlet pulje på 600 mio. Der er frist for at søge midler den 1. januar 2023, da puljen udløber den 30. juni 2023.

Et glimrende eksempel

Stenløse-virksomheden Knowledge Partner ApS søgte om midler til udvikling, og fik et halvt års tilskud til løn til en ekstra medarbejder. Knowledge Partner ApS er en 5 år gammel virksomhed, der ligger i Stenløse. Virksomheden har 5 ansatte og har desuden en række eksterne konsulenter tilknyttet. Knowledge Partner arbejder med Microsofts Business Central og NAV ERP-løsninger indenfor en lang række områder. I foråret 2022 søgte virksomheden om støtte fra Virksomhedsprogrammet til at ansætte en projektleder. Kort efter sommerferien fik Knowledge Partner ApS bevilget et tilskud til løn fra SMV:Vækstpilot, som er en af puljerne i Virksomhedsprogrammet.

Kommunen kan hjælpe

Jobcentret i Egedal Kommune hjalp med at finde en kandidat, der matchede de behov, som virksomheden efterspurgte. Resultatet blev, at Malicca, der bor i Ølstykke, nu er ansat som projektleder og fungerer som 'højre hånd' for ejer Jeanette Heckscher Sjølin. Malicca har bl.a. arbejdet med at sætte struktur på styringen af de eksterne konsulenter, der er tilknyttet Knowledge Partner. Udover dette arbejder Malicca med en række andre opgaver, bl.a. styring af projekter, hjælp til implementering af nyt IT-system, kundekontakt og kommunikation. ”Malicca er i første omgang ansat frem til foråret 2023, og jeg forventer at fastansætte Malicca efter endt forløb”, udtaler Jeanette Heckscher Sjølin.

Ønsker man mere viden om, hvordan Erhvervshusene kan hjælpe ens virksomhed, kan man tilmelde sig Egedal Kommunes nyhedsbrev eller kontakte Erhvervspartner Thomas Birger Hansen eller Erhvervspartner Jon Bjergfelt på erhverv@egekom.dk.

 

Fakta om Virksomhedsprogrammet

  • Virksomhedsprogrammet omfatter 4 spor: SMV-Eksport, SMV-Digital, SMV-Grøn samt SMV:Vækstpilot.
  • Igennem puljen SMV Vækstpilot kan en virksomhed søge om tilskud til 50 procent for en ekstra medarbejders løn (max 15.000 kr. om måneden) i op til 6 måneder til ansættelse af en medarbejder.
  • Man kan læse mere om Virksomhedsprogrammet her.
  • Det er de seks regionale erhvervshuse i Danmark, der driver Virksomhedsprogrammet.
  • Erhvervshus Hovedstaden er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden inklusive Bornholm og finansieres af offentlige midler fra kommunerne, fra Staten og fra EU’s strukturfonde.

Man kan få hjælp og mere viden ved at skrive til Egedal Kommunes erhvervsteam på erhverv@egekom.dk

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier