Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Socialpædagog i botilbud

Socialpædagog i botilbud

Mød socialpædagogen Sandra

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder på Skelhøj i Veksø - et botilbud for personer med handicap. I dagligdagen støtter jeg beboerne både fysisk og psykisk med fokus på de enkeltes ønsker og ret til selvbestemmelse. Jeg er med til at sørge for, at beboerne oplever deres liv som menings- og værdifuldt. I dagligdagen trækker jeg naturligvis på min viden fra pædagoguddannelsen, men jeg har også det første modul af diplomuddannelsen inden for neuropædagogik. Derudover er jeg forflytningsvejleder og har en arbejdsmiljøuddannelse, da jeg er arbejdsmiljørepræsentant for Skelhøj.

For mig er det meget vigtigt, at mit arbejde, dagligdagen og livet er meningsfuldt for beboerne. Altså at vi tager hensyn og retter til efter den enkeltes ønsker. Jeg er stolt af, at vi ved brug af vores faglighed og neuropædagogiske viden kan lave strategier, der på sigt kan hjælpe beboerne til en mere struktureret hverdag.

Det bedste ved min arbejdsplads er at have indflydelse på mit arbejde og blive mødt med respekt, tillid og høj faglighed med et stort fokus på beboerne. Og at være med til at skabe projekter samt beslutte, hvordan vi får ny viden implementeret.

Kontakt

HR

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
hr@egekom.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier