Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Social- og sundhedsassistent på plejecenter

Social- og sundhedsassistent på plejecenter

Mød social- og sundhedsassistenten Linda

Jeg har i 26 år været ansat som social- og sundhedsassistent i Ølstykke og er nu i Plejecenter Hyrdevænget. Min dagligdag består i at skabe en hverdag med meningsfuldt indhold for borgere med demenssygdom, så de deltager i hverdagen og deres eget liv og ikke bare er ”parkeret”. Jeg har specialiseret viden inden for demens og har gennem min karriere haft forskellige funktioner, bl.a. som planlægger, men det vigtigste for mig er at have borgerkontakt. Derudover er jeg praktikvejleder for studerende og elever.

Det mest spædende ved mit arbejde, er at hver dag er forskellig. Jeg skal hele tiden tænke kreativt i samspil med borgeren, der ikke altid forstår, hvorfor noget – for eksempel et bad – er nødvendigt. Succes og solstrålehistorier er det hele værd. Og qua min vejlederfunktion skal jeg konstant være opdateret på den nyeste viden.

Jeg synes, det har stor værdi at arbejde med mennesker og komme så tæt på andre familier og deres historier. Det gør mig stolt at opleve, at vores indsats gør en forskel for både borgeren og de pårørende.

Jeg er enormt glad for min leder og mine kolleger, og det gør min arbejdsplads til den bedste. Vi er meget forskellige, men supplerer hinanden godt. Og vi har forskellige faggrupper ansat, så der er mange kompetencer at trække på.

Kontakt

HR

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
hr@egekom.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier