Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Skolelærer

Skolelærer

Mød læreren Dan

Jeg er ansat som lærer på Distriktsskole Ølstykke i det pædagogiske læringscenter. Jeg vejleder elever og personale og sparrer med skolens ledelse med særligt fokus på digitalisering. Desuden er jeg IT-tekniker med support af skolens IT-udstyr samt lærer med indsatstimer i matematik. Dét kan jeg, fordi jeg er uddannet lærer og har kompetencer inden for teknologiforståelse og teknisk IT-support.

Det, jeg godt kan lide ved mit arbejde, er, at jeg kan få lov at lege med og formidle ny teknologi til eleverne. Det er også en stor tilfredsstillelse at hjælpe og vejlede elever og kolleger, så det er ”plan A”, der fungerer hver gang. Og jeg kan vældigt godt lide variationen i hverdagen, for ikke to dage er ens.

Det fede ved at være lærer er, at vi skaber livsduelige unge mennesker, som bliver godt rustet til de udfordringer, de kommer til at møde på deres vej inden for en verden, de måske ikke helt kender endnu. Det sker bl.a. gennem forløb med fokus på innovation og samarbejde.

Det bedste ved min arbejdsplads er fleksibiliteten, og at ledelsen tør gå med på nye idéer og udvikling – det er lige mig. Og så kan jeg lide at mærke energien i læringsrummet, når eleverne kaster sig ud i nye opgaver og opdager, at de kan løse udfordringerne.

Kontakt

HR

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
hr@egekom.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier