Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Omkørsler ved broen over Roskildevej fra 6. juli til 20. september

Omkørsler ved broen over Roskildevej fra 6. juli til 20. september

Vejdirektoratet har oplyst, at broen, der fører Frederikssundsvej (211) over Roskildevej (Hovedvej 6) i Ølstykke, bliver repareret i løbet af sommeren 2024. Det betyder, at alle venstresvingsbaner på broen er lukket fra 6. juli til 20. september.

På Frederikssundsvej (211) er venstresvingbanerne på broen spærret mod tilkørslerne til Roskildevej (Hovedvej 6) i retning mod både nord og syd fra den 6. juli 2024 til den 20. september 2024.

Også venstresvingbanerne på frakørslerne i begge retninger fra Roskildevej (Hovedvej 6) til Frederikssundsvej (211) er spærret i samme periode. 

Det betyder, at der er omkørsler for trafikken. Du kan se en oversigt over omkørslerne på kortet eller læse mere nedenfor:

  • Fra Roskilde i retning mod Frederikssund drejes til venstre af Gammel Roskildevej, til højre af Gammel Roskildevej, til højre af Stadionvej, til venstre af Ring Syd og til venstre af Frederikssundsvej.
  • Fra Hillerød i retning mod København drejes til højre af Frederikssund. Herefter vendes i rundkørslen ved Udlejrevej

  • Fra København i retning mod Roskilde vendes i rundkørslen ved Udlejrevej. Herefter benyttes højresvingsbanen ned på Roskildevej (Hovedvej 6)

  • Fra Frederikssundsvej i retning mod Hillerød drejes til højre af Ring Syd, til højre af Stadionvej, til venstre af Gammel Roskildevej i rundkørslen og til venstre af Gammel Roskildevej. Herefter kører man ind på Roskildevej

Både Frederikssundsvej og Roskildevej er statsveje, som Vejdirektoratet har ansvaret for. Læs mere på Vejdirektoratets hjemmesideHold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier