Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Nu starter byggeriet af ny skyttehal i Ølstykke

Nu starter byggeriet af ny skyttehal i Ølstykke

En ny skyttehal er på vej i Ølstykke Idrætsområde. Det blev mandag markeret med et første spadestik og taler.

Borgmester i Egedal Kommune Vicky Holst Rasmussen, formanden for Ølstykke Skytteforening David Buchholdt og formanden for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune Charlotte Haagendrup tog det første spadestik til Skyttehallen. Ses i rækkefølge fra venstre i billedet.

Ølstykke Idrætsområde udbygges nu med endnu en ny hal, der kan anvendes til skydesport. Første spadestik er taget, og den nye skyttehal forventes i brug i starten af 2023. Ølstykke Skytteforening får en brugsretsaftale til den nye hal og bliver således primær bruger af hallen.

Ølstykke Skytteforening har i 50 år haft lokaler i kælderen på Toftehøjskolen. Da skolen skulle lukke, blev det derfor nødvendigt at finde en ny løsning til foreningens aktiviteter.

Det nye hal bliver en realitet på grund af et stærkt samarbejde mellem skytterne og Egedal Kommune, understregede borgmester i Egedal Kommune Vicky Holst Rasmussen i sin tale ved det første spadestik til det nye byggeri.

- Opførelsen af denne hal er en holdindsats. Det viser blandt andet finansieringen af hallen, hvor Byrådet har godkendt en bevilling på 4 mio. kr. til opførelsen af fundament, vægge og tag – altså råhuset, til en idrætshal. Skytterne finansierer selv via frivilligt arbejde og støtte fra Skydebaneforeningen Danmark den indvendige opbygning af det, der skal klargøre råhuset til et anlæg anvendeligt til skydesportsaktiviteter, fortalte hun.

Det første spadestik blev taget i fællesskab mellem borgmester Vicky Holst Rasmussen, formanden for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune Charlotte Haagendrup og Formanden for Ølstykke Skytteforening David Buchholdt.

Charlotte Haagendrup og Vicky Holst Rasmussen anerkendte i deres taler den store indsat, som Ølstykke Skytteforening har lagt i opførelsen af det nye anlæg. Det har været en proces, hvor foreningen har arbejdet for at få de bedst mulige faciliteter til de lokale skytter samtidig med, at de har kæmpet for en synlig plads til skydesporten som en ambitiøs idræt på lige fod med mange andre idrætsgrene. Charlotte Haagendrup afsluttede derfor også sin tale med at ønske for Skytteforeningen, at de med en placering i Ølstykke idrætsområde får god gavn af sparring og samarbejdet med områdets øvrige idrætsforeninger.

Til arrangementet blev der desuden hold tale af direktør for Skydebaneforeningen Danmark, Lotte Højmark Tang. Hun takkede for samarbejdet til alle aktører og anerkendte både Ølstykke Skytteforening og Egedal Kommune for at udvise den lydhørhed, det har krævet at nå frem til de bedst mulige løsninger med et fremtidssikret og realiserbart projekt.

Udviklingen af Ølstykke Idrætsområde som Mangfoldig Magnet


Med opførelsen af den nye skyttehal etableres endnu en ny facilitet i Ølstykke Idrætsområde. Placeringen understøtter dermed Egedals arbejde med udviklingen af idrætsområderne til Mangfoldige Magneter. En Mangfoldig Magnet er et fritidsområde med mange forskellige aktivitetstyper til gavn for hele familien. Det er et område, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter, der understøtte sunde og aktive fritidsliv med gode fælleskaber og sammenhængskraft på tværs af foreningstyper og aktivitetsformer.

I Ølstykke Idrætsområde har vi således Ølstykkehallen, svømmehallen, tennishallen, badmintonhallen og fra 2023 også en skyttehal. Området udbygges i år desuden med en ny ekstra hal i forlængelse af Ølstykkehallen. Den kommer til at hedde ”Hal 2” og forventes indviet oktober 2022.

Råhuset til den nye skyttehal forventes overdraget til skytterne ved årsskiftet, hvorefter foreningen selv påbegynder den indvendige opbygning af anlægget. Ølstykke Skytteforening har adgang til de nuværende lokalter på Toftehøjskolen til udgangen af marts 2023, hvorfor foreningen har de første måneder af 2023 til at komme rigtig på plads i den nye hal.

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Kontakt

Ejendom og byggeri

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
internservice@egekom.dk

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier