Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Første spadestik til ny hal i Ølstykke

Første spadestik til ny hal i Ølstykke

Om godt et år får hallen i Ølstykke godt selskab. Igår blev det første spadestik taget til den nye idrætshal, Hal 2 der blandt andet er blevet til via en donation fra private donorer omkring Håndboldklubben HØJ.

Den nye hal i Ølstykke bliver et godt supplement til de andre idrætsfaciliteter i Egedal Kommune. Hallen bliver på 1.350 kvadratmeter og indrettes så den kan bruges til mange formål, men primært håndbold.

- Det er fantastisk, at vi sammen kan realisere en ny flot hal i Ølstykke. Hal 2 er et forrygende eksempel på hvordan kommunen og private spiller sammen for bedre idrætsmuligheder. Med udvidelsen med Hal 2 får foreningerne nye og moderne faciliteter, som understøtter idrætsforeningerne og jeg er ganske sikker på, at den vil blive godt brugt. I fremtiden skal vi til at kalde dem for Ølstykkehallerne i stedet for Ølstykkehallen. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat, sagde Karsten Søndergaard.

Kommunen varetager driften

Private donorer betaler en stor del af udgifterne til den nye hal, som en privat gave til kommunen på 10 mio. kr. Egedal Kommune varetager driften og finansierer den resterende del af byggeriet som samlet koster godt 16 mio. kr.

- I Egedal Kommune har vi i februar lavet en udviklingsplan for idrætsområdet som jeg er meget stolt af. Og her i Ølstykke er der en stærk historik med stærke foreninger som HØJ, der har rødder langt tilbage i tiden. Egedals vision er at skabe rammerne for en hverdag i fællesskab og bevægelse. Med Hal 2 og den øvrige udvikling af Ølstykke Idrætsområde får vi mere fællesskab og mere bevægelse ind i vores hverdag, fortæller Charlotte Haagendrup der sammen med Karsten Søndergaard og Ib Sørensen, satte spaden i jorden.

At hal 1 nu får en nabo har også betydet, at området omkring hallen har kunnet nyindrettes og gøres attraktiv for både hallens brugere og for øvrige brugere af hele idrætshalområdet i Ølstykke.  

Udvidelsen af halkapaciteten i Ølstykke idrætsområde er en del af Udviklingsplanen for kultur- og idrætsfaciliteter i Egedal Kommune, som blev godkendt af Byrådet den 24. februar 2021:  Planen skal gøre idrætscentrene i Stenløse, Ølstykke og Smørum til ”Mangfoldige Magneter”; steder hvor der er plads til mange forskellige idrætsgrene og fællesskab på tværs på samme sted. I dette tilfælde en udvidelse, hvor hallen kan huse flere typer boldspil, sommer og vinter.

En styregruppe og et byggeudvalg der også inkluderer donorerne har godkendt den endelige udformning og indretning af hallen. Det er Egedal Kommune der kommer til at stå for driften af hallen.

Kontakt

Borgmestersekretariatet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
borgmestersekretariatet@egekom.dk

Ring til os

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
kommunikation@egekom.dk

Ring til os

Pressekontakt

Pressekonsulent 
Christian Frederik Mortensen
E-mail: Christian.Mortensen@egekom.dk
Tlf: 7259 6442

HR- og kommunikationschef 
Henrik Skovdal
E-mail: Henrik.Skovdal@egekom.dk
Tlf: 2016 6977

Egedal Kommunes presserum

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier