Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Dialogmøder virker: Tak for jeres tid og input på handicapområdet

Dialogmøder virker: Tak for jeres tid og input på handicapområdet

”Jeg kan mærke at vi bliver lyttet til - Vi oplever nu, at der tages udgangspunkt i de individuelle behov og ikke bare kvalitetsstandarder” - dette var blot én af udmeldingerne på dialogmødet 8. september i byrådssalen.

50 borgere mødte torsdag den 8. september op på rådhuset for at dele deres erfaringer, ideer og forslag til hvordan vi som kommune kan gøre sagsbehandlingen på handicapområdet endnu bedre. Mødet var en del af den dialog, som Egedal Kommune sidste år tog initiativ til og som har resulteret i en handleplan for handicapområdet.

Velfærdsdirektør Søren Trier Høisgaard bød velkommen og Centerchef Tine Vesterby Sørensen fortalte om de aktiviteter kommunen har igangsat det seneste år. Herefter var det borgernes tur til at fortælle. Og der var både positive oplevelser, udfordringer og forslag til fortsat forbedring. Mange deltagere delte deres tanker på mødet:

”I spørger mig, hvad jeg vil søge om, men jeg kender ikke mulighederne” -  ”Jeg kan mærke at vi blev lyttet til” - ”Vi oplever nu, at der tages udgangspunkt i de individuelle behov og ikke bare kvalitetsstandarder”  -  ”Det er lettere at få hjælp ved fysiske handicaps end ved de usynlige handicaps”  -  ”Afdelingerne taler ikke sammen”  -  ”Kan I give sagsbehandlerne undervisning i autisme?”  -  ”Det er vigtigt at arbejde på tværs, for eksempel med psykiatrien - inddrag alle de relevante parter”  -  ”Kan de borgere, der har været gennem systemet, få mulighed for at hjælpe nogle af de borgere der er nye i systemet?”

Tak for jeres tid og input

Centerchef for Social og Handicap, Tine Vesterby Sørensen er taknemmelig for de mange tilbagemeldinger: ”Jeg håber at de der mødte op følte sig hørt og forstået, uanset om de kom med kritik eller ros. Og der var heldigvis noget af begge dele. Jeg er meget glad for at de tog sig tid til at komme og dele deres erfaringer med os”.

På baggrund af tilbagemeldingerne på dialogmødet vil vi nu udarbejde en opdateret handleplan med konkrete tiltag til det videre arbejde med at forbedre sagsbehandling og samarbejde på handicapområdet.

Kontakt

Social og handicap

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier