Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Delvis nedlukning af Søhøjskolen – 4. og 5. årgang skal blive hjemme en uge

Delvis nedlukning af Søhøjskolen – 4. og 5. årgang skal blive hjemme en uge

En stigning i antallet af covid-19 smittede på Søhøjskolen betyder, at to årgange sendes hjem til fjernundervisning fra d. 3. til d. 9. december efter påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Over den sidste uge er 54 smittede med covid-19 på Søhøjskolen, heraf syv lærere. Det er især 4. og 5. årgang, der er ramt, og derfor har Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet at give påbud til kommunen om at lukke de to årgange ned for en periode på syv dage. 

- Vi har arbejdet hårdt den sidste tid for at forhindre yderligere smitte, men selv med alle fulgte retningslinjer er smitten stigende. Det ligner det, vi ser på rigtig mange skoler landet over lige nu, og vi ligger på niveau med vores nabokommuner hvad angår incidenstal, siger velfærdsdirektør Søren Trier Høisgaard.

- Det er ærgerligt, når elever må sendes hjem på grund af en stigning i smitten, men det er det, der skal til nu, lige som vi sikrer grundig rengøring og et målrettet test setup for øvrige elever, personale og involverede familier, forklarer han.

Forældre på Søhøjskolen har modtaget besked om den delvise nedlukning via AULA.

Lukningen omfatter kun 4. og 5. klasse

Lukningen gælder kun elever på 4. og 5. årgang og deres forældre eller andre pårørende, som derfor i perioden til og med d. 9. december ikke kan færdes på skolens indendørs eller udendørs arealer. Også klubben er lukket for de to årgange, så længe påbuddet varer.

Forældre eller pårørende kan dog stadig deltage i aftenskole og lignende på skolen. Skolens medarbejdere, herunder lærere, pædagogisk personale mv., er ikke omfattet af lukningen.

Hjemmeundervisning – og test 

4. og 5. årgang vil nu modtage fjernundervisning derhjemme. Skolens øvrige årgange får undervisning på skolen som sædvanligt.

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler, at alle skolens elever, familier og personale lader sig teste mindst én gang mellem d. 3. og d. 9. december.

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
kommunikation@egekom.dk

Ring til os

Pressekontakt

Pressekonsulent 
Christian Frederik Mortensen
E-mail: Christian.Mortensen@egekom.dk
Tlf: 7259 6442

HR- og kommunikationschef 
Henrik Skovdal
E-mail: Henrik.Skovdal@egekom.dk
Tlf: 2016 6977

Egedal Kommunes presserum

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier