Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Akut behov for hjælpende hænder

Akut behov for hjælpende hænder

Den kommende tid søger vi akut seniorer og pensionister, ja alle over 18 år, til at hjælpe med på vores plejecentre grundet coronasituationen. De skal være med til at opretholde det gode hverdagsliv og aflaste medarbejderne hvor de bedst kan.

Både på ældreområdet og på børneområdet søger vi folk som kan træde til med det samme. Men i særdeleshed på alle vores plejecentre mangler vi hænder lige nu på grund af covid-situationen. Selvom alle løber stærkt, har vi i weekenden måttet prioritere opgaverne hårdt i hjemmeplejen. Beboere og pårørende viser stor forståelse for det, men der skal flere hænder til nu. Den store udfordring her i Egedal, og for vores nabokommuner, er at vi på grund af sygdom og karantæneregler mangler medarbejdere til at løse vores kerneopgaver. Vi henvender os derfor på alle vores sociale medier, i lokalavisen og via VoresEgedal den kommende tid. 

Flere har allerede meldt sig til tjeneste

Siden borgerne så vores opråb på facebook, insta og LinkedIn i weekenden, har flere henvendt sig til vores vagt- og koordineringsenhed med ønske om at hjælpe til. Camilla som besvarer telefonen kan melde om stor interesse for at hjælpe. Allerede mandag havde hun fået over 30 henvendelser - både mails og opkald fra relevante borgere. 

- Det første opslag har skabt stor interesse for at hjælpe. Jeg snakker med borgere dagen lang. Det er super godt! fortæller lederen af Egedal Vagt og Administration (EVA) Camilla Lykke Schou-Schmidt.

Opslaget på vores sociale medier lyder sådan her: 

KALDER ALLE BORGERE OVER 18 ÅR: Er du pensioneret? Er du mellem jobs? Har du lyst til at gøre en kæmpe forskel her og nu? Vores personale har på grund af coronasituationen AKUT brug for hjælpende hænder🤲🤲

BLIV TIMELØNNET HER OG NU - uden krav til hvor meget og hvor længe.

Ring til Camilla på 72 59 74 40 og hør mere om hvordan du kan træde til! Eller skriv til Camilla.Schou-Schmidt@egekom.dk

Vi skal sammen opretholde det gode hverdagsliv for de mange ældste borgere! Du kan hjælpe til omkring måltiderne, med let pleje, med lette praktiske opgaver, små aktiviteter og med de 1000 andre ting som opstår i løbet af dagen.

Vigtigst er at du har lyst til at gøre en forskel!

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier