Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 58.118,50 kr. til Børnetelefonen

58.118,50 kr. til Børnetelefonen

Fritidsklubberne i Egedal har i flere uger i efteråret bagt kager til fordel til Børns Vilkår. Der er blevet bagt, pyntet, pakket og solgt kager både i klubberne, i Egedal centeret og på Rådhuset – hvor nogle af børnene var så heldige at møde Borgmesteren, som naturligvis også støttede op om projektet.

Til året MGP på Hampen, årets julebanko i Ganløse klubben og ved Springbrættets årlige julefest, er der også blevet solgt forskelligt - alt sammen for at slå rekorden fra sidste år, som var på lidt over 40.000 kr.

En succeshistorie

Og det er i den grad lykkes – der er blevet indsamlet mere end 58.000 kr. i år som ubeskåret går til Børns Vilkår – BørneTelefonen.

Som Børns Vilkår skrev, da de sendte diplomet til Klub Egedal:

- Tusind, tusind tak for den flotte indsats. Jeg tror, at I er de deltagere, der har samlet allermest ind til Bag for BørneTelefonen 2022 – det er vi enormt taknemmelige for. Det er vi virkelig imponerede over, og sætter utrolig stor pris på, at I har været så engagerede.

Ensomhed hos børn

Særligt ensomhed som desværre også kan ses på Børnetelefonens opkald, er efter Corona ikke blevet mindre. I 2021 var ensomhed blandt de 10 hyppigste emner på BørneTelefonen – et emne som også ligger klubberne i Egedal meget på sinde. For ingen børn skal føle sig ensomme.

Bag for en sag skaber fællesskaber

Ved at bakke op om Bag for en sag, hjælper vi ikke kun udsatte børn og unge, vi oplever også at der bliver skabt nye positive fællesskaber på tværs af årgange og nye venskaber skabes når børnene bager, pynter, pakker kager eller hjælper med at sælge. Det er vigtigt at man som barn føler sig som en del af et fælleskab og her kan klubberne i Egedal noget ganske særligt. Klubberne kan være det fristed hvor de mange krav om at præsentere, som kan fylde meget i børn og unges liv, ikke er vigtig.

Fritidsklubberne i Egedal har i flere uger i efteråret bagt kager til fordel til Børns Vilkår.

Fritidsklubberne i Egedal har i flere uger i efteråret bagt kager til fordel til Børns Vilkår. Her med Borgmesteren som støtte.

Dilplom - bag for en sag 2022

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier