Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Omsorg, støtte og tilbud Netværksgrupper UdsatteNetværk

UdsatteNetværk

Borgerdialog med udsatte borgere. Netværket består af udsatte borgere, pårørende, medarbejdere og politikere i Egedal Kommune, heriblandt formanden for Social- og arbejdsmarkedsudvalget Henriette Thirup-Bielefeldt.

UdsatteNetværkets formål er at skabe et rum for ligeværdig dialog mellem borgere i udsatte positioner, pårørende, administrationen og politikere. Her kan borgere og pårørende fortælle om deres oplevelse af samarbejdet med kommunen og komme med idéer, og administrationen og politikere kan søge sparring.

Fokus på samarbejde og forbedringer
Formålet med netværket er, at udsatte borgere og pårørende kan fortælle om, hvordan de oplever samarbejdet med kommunen og komme med idéer til forbedringer. Omvendt kan administrationen og politikerne søge sparring til, hvordan de bedst muligt rammer plet, når der skal prioriteres, og sættes ind for at lette hverdagen for de udsatte.

Deltagerne i netværket der skal mødes fysisk 4 gange om året, har desuden forpligtet sig til at lytte til hinanden og forsøge at forstå hinandens perspektiver. Deltagerne skal være hinandens medspillere, så der kan skabes de bedste betingelser for samarbejde mellem kommunen og borgerne.

Udsattenetværket som talerør og sparringspartner
Aktiviteterne fra UdsatteNetværket vil løbende blive offentliggjort her på hjemmesiden og på Egedal Kommunes facebookside.

Vil du i kontakt med UdsatteNetværket eller komme med input til temaer som UdsatteNetværket kan drøfte, kan man tage fat i kontaktperson Lea Tempels, tlf. 7259 6865, mail: socialservice@egekom.dk Att. UdsatteNetværket

Dokumenter

Kontakt

Social og handicap

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier