Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Kultur, fritid og idræt Frivillige og foreninger Frivilligt socialt arbejde Frivillig på plejecenter Besøgsven

Besøgsven

Besøgsvenner mødes med borgeren omkring hverdagens små glæder. De gør livet lidt sjovere, og har samværet og nærvær for øje

Gør en forskel for en medborger

Som Besøgsven oplever du nærhed og samvær på tomandshånd med en borger. Du lærer et andet menneske at kende, taler om deres livshistorie, og tager del i deres hverdag.

Samvær og nærvær

Som frivillig er det samværet og nærvær, der er det centrale. Det er op til dig og borgeren, hvad I vil lave sammen. Det kan være alt fra at sidde og høre musik til at nusse med gamle fotografier. Det kan også være gåture, læsning af en god bog, lakering af negle, en tur til bageren eller et kig på film fra borgerens ungdom.

VIDEO: se videoen "Besøgsvenner: Vi giver glæde til hinanden" på YouTubes hjemmeside

Besøgsvennerne organiseres af Ældre Sagen, som tilknytter dig én af de tre afdelinger. Kontakt din lokalafdeling af Ældre Sagen - find kontaktoplysningerne her:

En del af besøgsvennerne kommer uden tilknytning til Ældre Sagen og organiseres direkte under det enkelte plejecenter. Hvis du er interesseret i at være besøgsven kan du kontakte Sundhed og Omsorg tlf. 7259 7400 eller pr. mail: sundhedogomsorg@egekom.dk, som vil hjælpe dig videre.

Du skal gerne kunne være frivillig i mindst et år frem og gerne længere, da kontinuitet er vigtigt, når man skal opbygge relationer til borgerne.

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier