Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Byggeri Kommunens aktuelle byggeprojekter Udearealer på Ganløse Skole indviet

Udearealer på Ganløse Skole indviet

Onsdag den 5. oktober blev Ganløse Skoles nyindrettede gårdrum indviet. Elever, lærere, pædagoger og politikere var mødt op til indvielsen og indtog de nye udearealer, der fremover kan bruges både i frikvarterer og i undervisningen.

Tydelige zoner

Tre sammenhængende gårdrum er blevet moderniseret, så eleverne har fået plads til både sport, leg og stilletid. Gårdrummene er indrettet med zoner, der tydeligt viser, hvad rummet skal bruges til af forskellige aktiviteter.

- Her er plads til hygge et sted og bevægelse et andet – at få ro omkring sig, eller deltage i et fællesskab. I har allerede indtaget boldbanen, klatrestativ, hængekøjerne, og I finder små oaser, sagde Vicky Holst Rasmussen.

Eleverne har desuden fået et nyindrettet udendørs Sciencerum i et gårdrum for sig, så de kan få undervisning i gode rammer udendørs og arbejde med de forskellige videnskabelige områder. Her kan de lave forsøg i for eksempel kemi og biologi, også med planter fra en kommende forsøgshave.

Snart bliver der også plantet grønne planter som fuldender indretningen. Det har vi skullet vente med, til sommervarmen var ovre, så planterne får en god start.

- I kan bruge uderummene både sommer, efterår, vinter og forår. Her skal føles rart og der skal være masser af plads til bevægelse, og det fornemmer jeg allerede, at der er. Vi ønsker, at de nye udearealer vil skabe læring og trivsel mange år frem. Rigtig god fornøjelse, ønskede Vicky Holst Rasmussen elever, lærere og pædagoger på Ganløse Skole.

Moderniserede skoler til leg, læring og trivsel

Egedal Kommune arbejder for at skabe rum i skolerne, der inspirerer og giver muligheder. Børnene skal have gode fysiske rammer i skolerne, så de både kan lære, lege, trives og udvikle sig og blive så dygtige som muligt.

Derfor bliver Egedals skoler renoveret og moderniseret. Skolerne ombygges til kreative læringsmiljøer, der understøtter varierede læringsformer.

Ganløse Skole er den første skole, der har fået nye kreative læringsmiljøer udenfor. De nyindrettede udearealer skal danne inspiration til uderum på andre af kommunens skoler.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier