Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Hvem er vi? Hverdagshistorier Teknisk servicemedarbejderen

Teknisk servicemedarbejderen

Mød tekniskservicemedarbejderen Uffe

Jeg er ansat som teknisk servicemedarbejder – dvs. det, man i gamle dage kaldte en pedel – på Bækkegårdsskolen og Stengårdsskolen.

Mit daglige arbejde består bl.a. i at reparere forskellige genstande. Eller også flytter jeg eksempelvis tavler derhen, hvor de nu skal bruges. Jeg er autodidakt grafiker, så jeg designer også elevrådsplakater, opgavetavler m.m. Jeg hjælper også med lidt IT, og så laver jeg videoer til skolen ved hjælp af en drone.

Jeg er ikke rigtigt specialiseret inden for noget – det skulle da lige være inden for at servicere andre. I det hele taget er jeg behjælpelig med alle opgaver i videst muligt omfang. Og så bliver jeg pga. min baggrund nok brugt til lidt flere ting, end min funktionsbeskrivelse angiver. 

Det mest spændende ved mit arbejde er hverdagen generelt. Jeg kan lide at arbejde med unge mennesker – også dem, der har bøvl og problemer og svært ved dagligdagen i skolen og evt. har diagnoser. En ukrainsk elev med udfordringer har jeg også haft under vingerne.

Jeg er stolt af den måde, jeg håndterer mit job på, herunder de unge, for de kender mig alle sammen og hilser på mig. Det gør de også uden for skolen, så jeg må være vellidt, tænker jeg.

Det bedste ved min arbejdsplads er alsidigheden i opgaverne, som giver mig spændende udfordringer og stiller krav til mine kompetencer. Og så får jeg lov til at være nytænkende og at blive hørt, for mange af mine input bruges nu.

Mine kolleger er også gode, og jeg har det godt med både dem og lærerne.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier