Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Hvem er vi? Hverdagshistorier Fysioterapeut

Fysioterapeut

Mød fysioterapeuten Anne

Jeg er ansat som fysioterapeut i Sundhed og træning. Jeg varetager bl.a. den almene genoptræning – typisk af ældre borgere efter f.eks. sygdom, fald eller immobilisering med deraf følgende tab af funktionsevne.

Men jeg har speciale i ortopædkirurgi og idrætsmedicinske skader og beskæftiger mig især med genoptræning efter brud på f.eks. hofte, ankel eller knæ eller med genoptræning efter korsbånds-, menisk- eller akillesseneskader.

At arbejde med mennesker er det mest spændende og givtige i mit job, især relations- og motivationsarbejdet.

Og så er vi også en slags detektiver, når vi ikke kan gennemskue årsagen til symptomer, eller behandlingen ikke rykker som forventet. Så undersøges og testes der og sparres med kolleger, og så er det jo megafedt, når svaret og løsningen findes.

Jeg bliver tit lidt stolt over, hvor meget fremmede mennesker er villige til at dele med os. Og at der ikke er nogen forskelsbehandling – dvs. at alle får en individuel vurdering, uanset om man er rig eller fattig, ung eller gammel – kan vi også være stolte af.

Jeg er også stolt af, at vi i genoptræningen med relativt få midler kan gøre en kæmpeforskel både her og nu og på den lange bane.

Min arbejdsplads er fantastisk og usædvanligt harmonisk med stor velvillighed fra ledelsen og kollegerne mht. at høre om og imødekomme de enkeltes ønsker og idéer om f.eks. udvikling og nytænkning.

Ud over en stærk faglighed har vi også nogle enormt lækre lokaler, otte træningssale og adskillige behandlingsrum og en god kantine.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier