Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Hvem er vi? Hverdagshistorier Ergoterapeut

Ergoterapeut

Mød ergoterapeuten Kristina

Jeg er ergoterapeut og er ansat på kommunens midlertidige døgnpladser. Her varetager jeg den daglige genoptræning af vores indlagte borgere/patienter i et tæt samarbejde med mine terapeutkolleger og plejepersonalet på afdelingen. Vi er et fast team på tre ergoterapeuter og tre fysioterapeuter tilknyttet døgnpladserne.

På døgnpladserne har vi en bred vifte af borgere/patienter, der primært kommer fra hospitalet med alle former for diagnoser, og de fejler tit flere ting. Jeg er for nylig blevet uddannet som demensressourceperson. Vi har en del neurologiske borgere, som har fået en blodprop/hjerneblødning, og det område har jeg arbejdet med i mange år.

Det mest spændende ved mit job er de alsidige arbejdsopgaver, der gør mine arbejdsdage meget forskellige. Derudover har jeg gode muligheder for at videreudvikle mig gennem faglig sparring og kurser inden for de områder, som interesserer mig mest, samt videregive og implementere det lærte i mit arbejde for at kunne levere den bedste træning.

Som ergoterapeut har jeg fokus på hverdagsaktiviteter. Jeg er med til at vurdere, hvad vores borgere/patienter kan, når de sendes hjem, såsom hvilke opgaver de selvstændigt kan varetage, og om de enten skal have kompenserende hjælp eller videre træning. Og jeg bliver rigtig glad, når en borger/patient lykkes med selv at kunne spise og drikke i stedet for at få sondemad.

Det bedste ved arbejdspladsen er det tætte samarbejde på tværs af mange forskellige faggrupper, der alle er i det samme hus. Det er med til at sikre arbejdsglæde, og at vi kan give borgerne et godt genoptræningsforløb, hvor alle arbejder med borgernes mål. Og det giver glæde i mit arbejde, at vi kan tilbyde god kvalitet og lave gode udskrivninger.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier