Skip til hoved indholdet
    Hjem Job i kommunen Bliv elev i Egedal Kommune Ernæringsassistent-elev i Madservice

Ernæringsassistent-elev i Madservice

Synes du godt om at lave mad? Interesserer du dig for sundhed og økologi? Så kom i lære som ernæringsassistent i Egedal Kommune.


Du kan blive elev i Egedal Madservice

Har du lyst til at gøre en forskel for andre med viden om mad og mennesker – så bliv ernæringsassistent i Egedal Kommunes Madservice. Ernæringsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse der veksler mellem skole- og praktikophold.

Som elev får du mulighed for at gøre en forskel for vores ældre borgere i kommunen. Egedal Madservice er et storkøkken der producerer mad til ca. 400 borgere.

Her vil du blive en del af en travl hverdag, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med forskellige diæter, tilberedningsformer og meget mere. Vi sætter altid borgerne i centrum, hvilket betyder at vi hele tiden skal tænke nyt og at vi har mange undtagelser. Du bliver derfor godt rustet til at tænke selvstændigt, løsningsorienteret og bliver handlekraftig, da du skal have mange bolde i luften på en gang.

Under din uddannelse hos os, vil du komme rundt i hele køkkenet og vil naturligvis også blive introduceret til de administrative opgaver i forbindelse med køkkendriften. Her skal du arbejde med alt lige fra menuplanlægning, valgmenuer, kørelister, pakkeri, Master Cater, indkøb, egenkontrol mm.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om en elevplads hos Egedal Kommunes Madservice kan du kontakte Madservice på tlf. 7259 7475.

Relevante links

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier