Tilladelse
Ændringer i vilkår i tilladelse til anlæg og indvinding på Nybølle Øst Kildeplads, matr.nr. 5i, Nybølle By, Smørum.
Egedal Kommune reviderer jf. vandforsyningslovens § 21 tilladelse til anlæg og indvinding på Nybølle Øst Kildeplads, matr.nr. 5i, Nybølle By, Smørum.
Tilladelsen er offentliggjort den 30. april 2024.
Opsummering af ændringer i version 1.2
• Vilkår 4: Administrativ ændring. Teksten er ændret så den passer til nuværende forhold, hvor kildepladsrenoveringen er gennemført og vilkår om måling af indvundne vandmængder på boringsniveau derfor er gældende.
• Vilkår 5: Administrativ ændring. Der er indsat vilkår om maksimalt tilladte sænkning af grundvandsspejlet i indvindingsboringerne. Dette er et nyt vilkår.
• Vilkår 9: Administrativ ændring. Teksten er ændret så den passer til nuværende forhold, hvor vilkår om maksimal sænkning i indvindingsboringerne bliver fastsat.
• Vilkår 13: Administrativ ændring. De nye pejleboringer, som er udført som erstatning for tidligere pejleboringer er indskrevet i vilkåret.
Klagevejledning
Klageberettigede kan klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet over ovenstående ændringer i afgørelsen. Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen og en eventuel klage skal indgives senest den 28. maj 2024.
Klageberettigede efter vandforsyningsloven er:
• Adressaten for afgørelsen
• Enhver, der må antages at have individuel, væsentlig interesse i sagens udfald
• Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund og Forbrugerrådet Tænk
Hvis der indkommer klager, vil ansøger blive orienteret efter klagefristens udløb.
Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af www.naevneneshus.dk. Klageportalen ligger på www.borger.dk og www.virk.dk. Du logger på www.borger.dk eller www.virk.dk, ligesom du plejer, typisk med Mit ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til kommunen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for kommunen i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på 900 kr. for borgere og 1.800 kr. for virksomheder, foreninger, organisationer og offentlige myndigheder. Klagegebyret opkræves af Nævnenes Hus. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Du kan i øvrigt læse om reglerne på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside.
Miljø- og Fødevareklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til kommunen. Kommunen videresender herefter anmodningen til Miljø- og Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.
Informationer
Dokumentation & Tilladelser
Abonnér på Høringsportalen
Har du lyst til at få opdateringer på høringer direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende holder dig opdateret