Afgørelse
Dispensation fra naturbeskyttelseslovens § 3 til afbrænding af død førne på de beskyttede moseflader ved Farumvej 145 i øvre Mølleådal
Egedal Kommune giver dispensation fra naturbeskyttelseslovens § 3 til afbrænding af død førne på de beskyttede moseflader ved Farumvej 145 i øvre Mølleådal.
Kommunen har modtaget ansøgning til afbrænding af død førne på de beskyttede moseflader ved Farumvej 145 i øvre Mølleådal. Egedal Kommune vurderer, at der foreligger sådanne særlige omstændigheder, at der kan dispenseres til afbrænding af død førne på de beskyttede moseflader ved Farumvej 145 i øvre Mølleådal.
Læs mere i afgørelsen nedenfor.
Klagevejledning
Dispensationen er offentliggjort d. 14. februar 2023.
Klageberettigede kan klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet over afgørelsen. Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen.
De klageberettigede, der kan klage efter naturbeskyttelsesloven, er:
- Adressaten for afgørelsen
- Ejeren af den ejendom, som afgørelsen vedrører
- Offentlige myndigheder
- En berørt nationalparkfond, oprettet efter lov om nationalparker
- Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen
- Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø
- Landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser
Hvis der indkommer klager, vil ansøger blive orienteret efter klagefristens udløb.
Hvis man ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af www.naevneneshus.dk. Klageportalen ligger på www.borger.dk og www.virk.dk. Du logger på www.borger.dk eller www.virk.dk, ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til kommunen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for kommunen i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr. Klagegebyret opkræves af Nævnenes Hus. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Du kan i øvrigt læse om reglerne på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside.
Miljø- og Fødevareklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til kommunen. Kommunen videresender herefter anmodningen til Miljø- og Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.
Informationer
Dokumentation & Tilladelser
Abonnér på Høringsportalen
Har du lyst til at få opdateringer på høringer direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende holder dig opdateret