Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Fakta Persondata Persondata i Social og handicap Generelt

Generelt

Egedal Kommunes behandling af dine personoplysninger

I langt de fleste tilfælde behandler vi kun de personoplysninger, som du selv har oplyst til kommunen. Hvis vi behandler personoplysninger om dig, som vi har modtaget fra en anden, vil vi gøre dig særskilt opmærksom på det. 

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med kommunens forpligtelser inden for dine personlige og økonomiske forhold. 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e, artikel 9, stk. 1, litra b og/eller litra g og artikel 10, jf. artikel 6, stk. 1, litra e samt Serviceloven og i visse tilfælde Sundhedsloven. Hvis du har ansøgt om friplads i en børneinstitution vil vi også anvende dagtilbudsloven. 

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig: Almindelige kontaktoplysninger, følsomme personoplysninger og i nogle tilfælde oplysninger om straffedomme, lovovertrædelser mv. 

Hvis det er nødvendigt for behandlingen af din henvendelse/sag, kan det forekomme, at vi videregiver dine personoplysninger til rigspolitiet, praktiserende læger, sygehuse og speciallæger, botilbud, private leverandører af socialpædagogisk støtte, andre offentlige myndigheder, regioner, Statsforvaltningen, Ankestyrelsen, Danmarks Statistik eller advokater.

Vi opbevarer dine oplysning indtil opbevaringspligten udløber, hvilket oftest er 5 år efter afslutningen af sagen, og indtil et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt.

Retten til at trække samtykke tilbage 

Hvis du har givet samtykke til, at kommunen behandler dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte kommunen.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Relevante links

Kontakt

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Åbningstider

Kontakt

Social og handicap

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier