Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Virksomhedsprogrammet: Puljer til udvikling af din virksomhed

Virksomhedsprogrammet: Puljer til udvikling af din virksomhed

Kontakt erhvervsteamet i Egedal Kommune og hør, hvordan du kan bruge Virksomhedsprogrammet til at udvikle din virksomhed.

Over 7.000 SMV’er (små og mellemstore virksomheder) har allerede fået tilskud til rådgivning, investeringer i konkret teknologi samt kompetenceudvikling gennem programmet.

Læs om dine muligheder og find den udviklingsvej, der passer til din virksomhed. Virksomhedsprogrammet dækker:

SMV:Digital. Få tilskud til privat rådgivning om omfattende digitalisering på tværs af din virksomhed eller om, hvordan du anvender nye digitale teknologier. Åbner 6. marts.

SMV:Vækstpilot. Har din virksomhed brug for hjælp til udviklingsopgaver? Få tilskud til ansættelse af en vækstpilot, som bringer nye kompetencer ind i din virksomhed. Åbner 13. marts.

SMV:Pro. Nye kunder, gladere medarbejdere, en stærk bundlinje og hold mere fri! Lyder det brugbart for dig og din virksomhed? Bliv guidet sikkert frem mod dine mål, og få en professionel partner med på din virksomheds udviklingsrejse. Åbner 15. marts.

SMV:Eksport. Bliv klar til at indtage nye markeder – hurtigere og bedre. Få op til 150.000 kr. i tilskud til en rådgiver. Deltag i Go2Market workshops og få inspiration og værktøjer til din eksport. Åbner 19. april.

SMV:Grøn. Har din virksomhed brug for støtte og sparring inden for grøn, cirkulær opstilling? Du kan ansøge til SMV:Grøn 2.0, uanset, hvor din virksomhed er på den grønne rejse mod at reducere jeres ressourceforbrug og mængder af affald. Åbner 26. april.

SMV:Grønne Kompetencer. Har din virksomhed brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? Bliv klædt på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og krav fra EU, der følger med den grønne omstilling.

Om Virksomhedsprogrammet - se også her
Virksomhedsprogrammet er et landsdækkende program, der medvirker til at omstille og styrke væksten i SMV’er i hele landet. Det sker ved at støtte virksomheder i digitalisering, grøn omstilling, internationalisering og professionalisering via ovenstående programmer.

Erhvervsteamet
Kontakt erhvervsteamet via erhverv@egekom.dk eller ring direkte til Thomas Birger Hansen på 7259 7207 eller Jon Bjergfelt på 7259 6259.

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier