Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Vilde Egedal-frø til grundejerforeningers fællesarealer

Vilde Egedal-frø til grundejerforeningers fællesarealer

Med Egedalblandingen kan grundejerforeningerne omdanne de fælles græsarealer til blomstrende enge. Til glæde for både dyr og mennesker.

En vild nyhed til Egedal Kommunes grundejerforeninger. Få den vilde Egedal-blanding, så er du med til at gøre jeres egne arealer – og Egedal Kommune - vildere og flottere.
Egedal Kommune har med projektet Vild Med Egedal omlagt mange af kommunens egne græsplæner og rabatter til mere vilde blomsterenge og uddelt blomsterfrø til borgernes egne haver.
Projektet går nu videre og vil gerne hjælpe Egedals Kommunes grundejerforeninger i gang med at omlægge deres græsplæner til mere varierede blomsterenge.

Sådan gør du:
Din grundejerforening kan få fat i frøblanding ved at skrive til VME@egekom.dk til og med 13. april. Frøene kan sås fra april-juni og igen fra sep-okt. Skriv i emnefeltet: Ansøgning om Egedal-blanding, og fortæl os:
• Grundejerforenings navn
• kontaktperson og telefonnummer
• hvor mange m2 i ønsker at så (Højest op til 200 m2)
• Om i ønsker at afhente jeres blanding tirsdag d. 19 april kl. 7.30-11 på Materielgården eller torsdag d. 21 april kl. 14-17.30 på Egedal Rådhus.

Del årets gang:
Vi vil gerne dele de vilde oplevelser. Så når frøene sås, spirer og visner hen over det kommende år så tag billeder og fortæl os, hvad alt den biodiversitet har betydet. Del dine oplevelser på Egedal Kommunes Facebookside – eller Instagram med #vildmedegedal og send til VME@egekom.dk.
Der vil løbende blive uddelt frøblandinger – også til egne haver. Hvor og hvornår vil blive annonceret på egedalkommune.dk og på facebook.


Læs mere om Egedalblandingen her

Kontakt

Klima, natur og miljø

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier