Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Venter du på fjernvarme? Find ud af, hvordan du kan spare på energien imens

Venter du på fjernvarme? Find ud af, hvordan du kan spare på energien imens

Som led i Egedal Kommunes klimaindsats og varmeplanlægning holder Egedal Kommune sammen med Energistyrelsens SparEnergi et webinar d. 9. november kl. 19:00 for dig, der venter på fjernvarme.

Webinaret er primært til dig, som bor et sted, hvor der er planer om at etablere fjernvarme på sigt.

Imens du venter, er der nemlig mange ting, du kan gøre for at spare på energien. Vær derfor med, når SparEnergi og Egedal Kommune inviterer til webinar om energibesparelser, energirigtig renovering og tilskud. Hvis du i dag har olie- eller gasfyr, vil du også få inspiration til supplerende varmekilder.

Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du sparer på energien i dit hjem, hvilke tilskud du kan søge, og hvad der giver bedst værdi, når du renoverer i din bolig.

Mødet afholdes digitalt. Tilmelding sker via dette link.

Lær mere om mulighederne for fjernvarme i dit område

Hvis du inden webinaret gerne vil vide mere om fjernvarmemulighederne i dit område, kan du gense vores webinar fra sidste efterår, hvor Egedal Fjernvarme og Smørum Kraftvarme fortæller om deres igangværende projekter og fremtidige planer for fjernvarmenettet i Egedal Kommune:

Du kan også læse mere på fjernvarmeselskabernes hjemmesider: egedalfjernvarme.dksmoerumkraftvarme.dk og slagslundefjernvarme.dk.

Klima, natur og miljø

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback