Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Vær med til at hylde frivillige i Egedal

Vær med til at hylde frivillige i Egedal

Du kan nu være med til at hylde en frivillig person eller forening, der har gjort en særlig indsats i år.

Lørdag d. 7. september 2024 slår vi dørene op til den nye kultur- og fritidsmesse ’Sammen om frivilligheden’. På denne messe vil vi anerkende de mange dedikerede frivillige, som med deres engagement og indsats gør en stor forskel i vores lokalsamfund. Vi har som noget helt nyt lanceret fire nye priser, som vi vil overrække til vinderne. 

Vi har brug for din hjælp 

Men vi har brug for din hjælp. For hvem skal vinde priserne? Kender du nogen i Egedal Kommune, du mener fortjener en af de fire priser, gør du en forskel ved at nominere dem. Både de nominerede og vinderen af hver kategori får nemlig at vide, at de er indstillet. 

Vi kender alle de dedikerede mennesker, der gør vores lokalsamfund bedre. Dem, der tager initiativ til nye projekter, bringer kulturen til live og skaber fællesskab. Med vores nye frivillighedspriser ønsker vi at anerkende disse usynlige helte. Hjælp os ved at indstille kandidater, så vi kan hylde dem med ildsjæleprisen, kulturprisen, initiativprisen og fællesskabsprisen.

Charlotte Haagendrup, formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget

De fire priser 

Som noget helt nyt har vi i år hele fire priser, du kan nominere i.  

Ildsjæleprisen 

Denne pris hylder en frivillig aktør, der har udmærket sig særligt i de seneste år ved at yde det lange seje træk. Det er til personen, der har arbejdet uselvisk og med begejstring for en hjertesag, som kommer andre til gode. En ildsjæl, der spreder engagement og motivation og som kan virke som rollemodel for fremtidige frivillige i foreningslivet. 

Kulturprisen 

Kulturprisen tildeles en forening eller gruppe, der har ydet en synlig indsats inden for kunst, litteratur, musik, scenekunst eller andre kulturelle områder. Prisen går til dem, der tager initiativer, igangsætter og inspirerer på det kulturelle område og som har været med til at synliggøre kulturelle aktiviteter i Egedal Kommune. Det er en anerkendelse af kulturelt mod og nytænkning. 

Initiativprisen  

Denne pris hylder en forening eller gruppe, der inden for de sidste par år har taget ekstraordinært initiativ på et udvalgt område. Det kan være i forhold til mistrivsel blandt unge, bæredygtigt foreningsarbejde, skabelse af nye netværk eller lignende. Initiativer, der fokuserer på et specifikt område og skaber resultater, der kommer udvalgte grupper eller hele kommunen til gode, bliver belønnet med initiativprisen. 

Fællesskabsprisen  

Fællesskabsprisen gives til en forening eller gruppe, som i længere tid har arbejdet for at styrke fællesskabet i Egedal. Det kan være gennem initiativer, der øger sundhed, livskvalitet, sammenhold eller samhørighed blandt borgerne. En indsats, der gør det endnu mere attraktivt at bo i Egedal og skaber fællesskaber, der binder lokalsamfund eller hele kommunen sammen. 

 

Læs mere 

Du kan læse mere om messen på egedalkommune.dk/frivillighed

 

 


Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier