Skip til hoved indholdet

Tilmeldingen er åben: Sjove efterårsferieaktiviteter for børn

Se udbuddet af sjove aktiviteter for børn i efterårsferien. Der er noget for alle, uanset om man er til det vilde, det kriblende, det eventyrlige, det kreative eller det aktive. Se hele programmet her.

Læs mere om aktiviteterne og tilmeld jer her

Hyggelige efterårsferieaktiviteter

Efterårsferien er en god mulighed for at lave nogle hyggelige aktiviteter sammen. Kultur og Fritid står, i samarbejde med vores foreningsliv og erhvervsliv, bag aktiviteter i ferierne for skolebørnene i Egedal Kommune. 

Der er mange muligheder, uanset om man er glad for dyr og natur, er til eventyr og teater og film, eller bare godt kan lide at være aktiv. 

Man kan fx opleve krybdyr fra Zoologisk Have i København, når de indtager byrådssalen på rådhuset, være med til eventyrleg på Ølstykke Bibliotek, prøve kræfter med klatring og skovstratego og bålhygge i Slagslunde Skov. Eller hvad med at lave lanterner og opleve en magisk lysfest på Skenkelsø Mølle, bygge monstre af genbrugsting på Smørum Bibliotek eller få pulsen op i Ølstykke Svømmehal eller til Åben Hal i Ganløse. 

Mulighederne er mange, og det bliver helt sikkert sjovt!

Planlæg jeres aktivitet

Flere af aktiviteterne er indrettet efter børnenes alder, og nogle skal der bookes plads og billetter til, så klik ind på FerieSjov i efterårsferien og læs meget mere om alle aktiviteterne, før I planlægger jeres feriesjov.

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Egedal Kommune

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Mandag 8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Mandag - Torsdag 8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier