Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Stor interesse for trafiksikkerheden i Egedal

Stor interesse for trafiksikkerheden i Egedal

Tirsdag aften stod i trafiksikkerhedens navn, da der var inviteret til borgermøde om trafikken i Egedal Kommune. Blandt de mange deltagere var borgere, der især var interesseret i hastighedsbegrænsninger – både i byerne, men i særdeleshed ved kommunens skoler.

Tirsdagens borgermøde var velbesøgt af ca. 70 borgere, der alle deltog aktivt med deres ønsker og ideer til at øge trafiksikkerheden i Egedal Kommune. Udvalgsformand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget Bo Brøndum lagde ud med en velkomst og sammen med afdelingsleder for Trafik og Miljø, Bjarne Jess Vennike introducerede de programmet for aftenen, som i dagens anledning var delt op i to workshops, hvor borgerne fik masser af taletid til at komme med deres ønsker og forslag til trafiksikkerheden i kommunen.

Fordeling af trafiksikkerhedspulje på 900.000 kr.

De fremmødte borgere havde mange forslag til, hvordan trafiksikkerhedspuljen på 900.000 kr. skulle fordeles. De kom bl.a. med ideer til områder i kommunen, hvor der bør være lavere hastigheder (fx ved skolerne) og vejstrækninger, hvor de oplever problemer eller utryghed i trafikken.

Alle ønsker, ideer og løsninger fra borgerne blev indsamlet, og vil nu, sammen med de mange indsendte forslag, komme med i administrationens og politikernes samlede vurdering til kommende trafiksikkerhedstiltag for 2024.

Borgernes ønsker til trafiksikkerhed imødekommet

Dagens borgermøde var en opfølgning på sidste års borgermøde om trafiksikkerheden, hvor borgerne også fik mulighed for at komme med forslag til trafiksikkerhedstiltag – og mange af borgernes ønsker blev imødekommet og er i dag sat i værks. Blandt andet er der etableret bump på Stenlillevej, Toppevadvej og på Skebjergvej, mens der arbejdes på en omlægning af supercykelstien ved Svestrup, for at gøre en oversigtsforholdene bedre og hindre kollisioner mellem cykler og biler.

Bo Brøndum Pedersen var meget imponeret over både fremmøde og engagement:

Det var en meget positiv oplevelse at deltage i årets workshop. Ikke kun fordi der kom dobbelt så mange som sidste gang, men fordi vi oplevede borgere, der på forhånd havde sat sig ind i problemstillingerne og gjort sig tanker om løsninger,” udtalte Bo Brøndum.

Havde du ikke mulighed for at deltage?

Sidder du inde med nogle ønsker til trafiksikkerhedstiltag, men havde ikke mulighed for at deltage i borgermødet, så frygt ej – send dine input til vejgruppen@egekom.dk.

Huller i vejen eller andre tip om fejl og mangler?

Det kan du melde ind via app’en Tip Egedal eller på kommunens side

Kontakt

Vejgruppen

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
vejgruppen@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier