Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Stå sammen til jul og nytår

Stå sammen til jul og nytår

Julen og nytåret nærmer sig, en tid hvor traditioner og samvær med familie og venner er i højsædet. Men det er en realitet, at ikke alle har muligheden for at fejre disse højtider sammen med nogen.

For nogle kan jul og nytår være en hård tid. Det har Boblberg og Røde Kors forsøgt at gøre noget ved. Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk, er skabt for at bringe mennesker sammen.

Du kan både oprette dig som vært, hvis du har ekstra plads til godt selskab omkring jule- eller nytårsbordet, eller du kan operette dig som jule- eller nytårsgæst, hvis du har brug for hyggeligt samvær til en af højtiderne eller begge to.

Julevenner.dk

En vigtig del af juleaften er samværet med dem, vi holder af, samt fællesskabet blandt mennesker, der mødes på ny og samles på en særlig aften. At være sammen juleaften er vigtigt, fordi det styrker båndene mellem mennesker og skaber varige minder. Som vært kan man åbne sit hjem for andre, der søger selskab og varme i julen. Som gæst kan man finde et sted at tilbringe en hyggelig juleaften, skabe nye venskaber og dele den særlige stemning, som julen bringer.

Nytårsvenner.dk

Nytårsaften er en speciel aften, hvor vi siger farvel til det gamle år og byder det nye velkommen med fest, fyrværkeri, hygge og glæde. Men det er ikke nødvendigvis sådan for alle. Der kan være mange grunde til, at man søger efter nogen at fejre denne aften med. Det kan være, at du blot vil møde nye mennesker og dermed udvide din sociale kreds? Måske du vil udforske nye traditioner? Måske du skal sidde alene?

Uanset årsagen, kan du på Nytårsvenner.dk finde dine nytårsvenner ved at oprette en bruger og åbne op for muligheden for en aften fyldt med glæde, venskab og nye traditioner. Der er noget for alle, uanset om du søger en festlig aften, en hyggelig middag, eller en børnevenlig begivenhed – så er der fællesskaber, der passer til enhver smag. Du kan også oprette dig, hvis du vil være vært og har ekstra plads rundt om nytårsbordet.

Mange har allerede oprettet sig

Vi opfordrer Egedals borgere til at deltage i denne fine mulighed, enten ved at åbne deres hjem op eller ved at finde et sted at være sammen med andre. Det er en gylden mulighed for at udvide vores fællesskaber og sikre, at ingen behøver at tilbringe højtiderne alene.

Indtil videre kan vi glædeligt fortælle at over 4.000 borgere i Egedal har oprettet sig. Fortsæt endelig den gode stil.

Egedal Kommune ønsker at fremhæve vigtigheden af samvær og fællesskab i højtiderne og opfordrer alle, der kan og vil, til at bidrage til at gøre julen og nytåret til glædelige og inkluderende højtider.

Nyttige links

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier