Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Søren Lindeløv tildeles Frivillighedsprisen

Søren Lindeløv tildeles Frivillighedsprisen

Formanden for Ledøje-Smørum Musikforening gennem 35 år tildeles Den Folkeoplysende Frivillighedspris 2020.

Ledøje-Smørum Musikforening har indstillet Søren Lindeløv til Den Folkeoplysende Frivillighedspris 2020. Foreningen skriver bla. ”I de ca. 35 år, som foreningen har eksisteret, har Søren Lindeløv været en særdeles aktiv og inspirerende formand. (…) I kraft af sin personlighed skaber Søren Lindeløv en god stemning ved foreningens arrangementer. Selv om man egentligt blot kommer som tilhører, er der en følelse af, at det er ”vores” forening. Søren Lindeløvs mangeårige arbejdsindsats, initiativer og inspiration er enestående. Hvis der er en foreningsmand, der fortjener et stort skulderklap, er det ham.”

Og det fik han, for Søren Lindeløv vandt prisen. Kultur- og Erhvervsudvalgsformand Charlotte Haagendrup uddelte prisen til Søren Lindeløv ved et ”surprise-arrangement” på Egedal Rådhus tirsdag den 29. september: Hun sagde bla.
- Du er en rigtig altmuligmand i din forening. Der er faktisk ikke noget, du ikke laver. Du formår at skabe en god stemning til arrangementerne.
Karsten Søndergaard supplerede:
- I de 27 år jeg har boet i kommunen har navnet Søren Lindeløv altid været nævnt i forskellige kulturelle sammenhænge. Du fortjener prisen så meget.

Ledøje-Smørum Musikforening arrangerer hvert år 4-5 koncerter og har i alt stået bag ca. 150 koncerter. Søren Lindeløv tegner foreningen ved forhandling og indgåelse af juridisk bindende kontrakter med musikere eller ensembler. Han varetager det omfattende ”papirarbejde”, der omfatter ansøgninger til myndigheder, foreninger, sponsorer m.fl. om økonomisk støtte. Det er ligeledes Søren Lindeløv, der udfærdiger pressemeddelelser og nyhedsbreve til medlemmer.

Se mere om foreningen her

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier