Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Sammen om frivilligheden: Egedals nye kultur- og fritidsmesse

Sammen om frivilligheden: Egedals nye kultur- og fritidsmesse

Egedal Kommune inviterer alle lokale foreninger og frivillige til at deltage i den første kultur- og fritidsmesse 'Sammen om frivilligheden' den 7. september 2024. En dag fyldt med fællesskab, aktiviteter og fejring af de mange frivillige kræfter, der gør en forskel i lokalsamfundet.

I 2024 byder Egedal Kommune for første gang velkommen til kultur- og fritidsmessen 'Sammen om frivilligheden'. Arrangementet finder sted lørdag den 7. september fra kl. 10:00 til 15:00 og bliver en fejring af alt det, som Egedals frivillige foreninger og grupper har at byde på.  

Egedal Rådhus og dets omkringliggende arealer vil summe af liv med stande, aktiviteter og underholdning, som alle er drevet af de engagerede frivillige i vores samfund. Borgmester Vicky Holst Rasmussen glæder sig over denne nye messe, og fortæller: ”Denne messe markerer en vigtig milepæl for vores lokalsamfund, hvor vi sammen fejrer og anerkender de mange frivillige kræfter, der dagligt bidrager til at gøre Egedal til et bedre sted at bo og leve. Det er de mange dedikerede frivillige, der driver idrætsklubberne, støtter de udsatte, bevarer vores kulturarv, og skaber tryghed og støtte for vores borgere. Deres arbejde er uvurderligt, og denne messe giver os en unik mulighed for at synliggøre og værdsætte deres indsats.” 

En unik mulighed for synlighed og netværk 

Egedal Rådhus vil være opdelt i områder dedikeret til de forskellige foreninger og frivillige grupper. Her kan I præsentere jeres arbejde og tilbud til borgerne. Det er en enestående mulighed for at øge synligheden af jeres forening og tiltrække nye frivillige. Desuden vil der på dagen være underholdning udført af foreningerne selv samt en prisuddeling, hvor vi anerkender de ekstraordinære bidrag fra vores frivillige. 

At deltage i kultur- og fritidsmessen giver jer også mulighed for at styrke jeres netværk, dele erfaringer og måske indgå nye samarbejder med andre foreninger.  

Formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup (M) ser frem til at deltage i messen og fortæller: ”Kultur- og fritidsmessen 'Sammen om frivilligheden' er mere end blot en messe. Det er en festdag, hvor vi kan mødes, netværke og inspirere hinanden. Det er en dag, hvor vi kan vise vores mangfoldighed og styrke som et samfund, der bygger på samarbejde og engagement." 

Gratis deltagelse 

Det er gratis for alle foreninger og grupper at deltage i messen. I opfordres til at byde ind med aktiviteter, der kan engagere de besøgende. Standene fordeles efter, hvad I ønsker at bidrage med, og for at sikre en fair behandling, dækkes der ikke udgifter til aktiviteter eller underholdning. 


Jeg opfordrer alle foreninger og frivillige grupper til at deltage og gribe chancen for at vise, hvad I arbejder med, og hvad I kan tilbyde vores borgere. Det er en enestående mulighed for at rekruttere nye frivillige, skabe nye samarbejder og styrke jeres netværk.

Formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup (M)

Sidste frist for tilmelding er den 15. august 2024.

Kontakt

Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Akut hjælp

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier