Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Så er det tid til at indstille ildsjæle

Så er det tid til at indstille ildsjæle

Kender du den ildsjæl, som finder tid i en travl hverdag til at være noget for andre, og som fortjener en ekstra anerkendelse? Så kan du nu indstille ham eller hende til enten ’Den folkeoplysende frivillighedspris’ eller til ’Årets nytænkningspris’.

Hvert år ved denne tid, annoncerer vi på vores sociale medier, og i lokalpressen, at det nu er tid til at indstille kandidater til de 2 priser. På hjemmesiden, under de enkelte priser, finder du regler for tildeling, hvem der kan indstilles og selve indstillingsskemaet. Der er deadline for indstillinger den 22. september 2023.

Vi vil gerne anerkende alle de frivillige hænder i kultur- og fritidslivet, som hver dag er med til at højne livskvaliteten for borgerne her i Egedal Kommune. Derfor hædrer vi hvert efterår det frivillige foreningsliv på Kultur- og Fritidsområdet, hvor vi uddeler 2 flotte priser, henholdsvis Den Folkeoplysende Frivillighedspris og Årets Nytænkningspris.

"Vi vil gerne sige tak til alle jer frivillige, der finder tid i en travl hverdag, til at være noget for andre. I knokler med ansvar for sociale fællesskaber og den daglige drift af jeres foreninger samtidig med, at I får alle enderne til at mødes", siger 1. viceborgmester Charlotte Haagendrup, i forbindelse med årets opfordring til at indstille kandidater til priserne.

Fejring af dette års vindere

Vinderne i Egedal Kommune vil igen i år blive hædret i dagene omkring "Frivillig Fredag", som altid er sidste fredag i september og er hele Danmarks festdag for frivillighed. Vi fejrer frivilligheden- ved at hylde 2 fantastiske frivillige, der hver dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker i deres lokalområde. Fejringen sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.

Sådan indstiller du

Sammen om frivilligheden - Egedals Kultur- og Fritidsmesse

Her kan du læse om sidste års vindere

Hold dig opdateret og giv os feedback