Skip til hoved indholdet
  Hjem Nyheder Så er der nyt spændende event på vej fra Erhvervshus Hovedstaden

Så er der nyt spændende event på vej fra Erhvervshus Hovedstaden

Har din virksomhed ledige specialiststillinger, som I ikke kan få besat og kigger I mod udlandet for at finde relevante kandidater? Er I i gang med jeres første internationale rekruttering, og har behov for mere viden om hvordan I håndterer det? Så har Erhvervshus Hovedstaden et event til jer!

International arbejdskraft kan være en måde at vækste jeres virksomhed. Få inspiration til at finde udenlandsk talent, når Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med Copenhagen Capacity, Dansk Industri og WorkInDenmark giver bud på, hvordan I tiltrækker og on-boarder international kvalificeret arbejdskraft. 

Vær med når de deler værdifulde erfaringer, viden og redskaber til at tiltrække og on-boarde internationale talenter. Mød nogle af de vigtigste aktører og få personlig kontakt til, hvem der kan hjælpe dig, når du skal tiltrække og ansætte internationale talenter i Danmark. Mange virksomheder mangler talent, hvilket bremser deres vækst og koster mistede ordrer. Rekruttering af internationale kolleger kan være en rigtig god løsning, og derfor er det en vigtig disciplin at kunne, særligt inden for f.eks. IT, grøn omstilling og Healthtech.

Målgruppe

SMV virksomheder med behov for arbejdskraft.

Program

08.30                Registrering / kaffe

09.00                Velkomst til Erhvervshus Hovedstaden v. Anders Kjøller, Relationschef, Erhvervshus Hovedstaden

09.15                Tiltrækning af internationalt talent og branding af jobmuligheder i Greater Copenhagen v. Dan Rosenberg, Strategy & Talent Acquisition Lead, Copenhagen Capacity

En af de største vækstbarrierer for danske virksomheder har i årevis været manglen på specialister. Hør hvordan Copenhagen Capacity  hjælper med at tiltrække international talent og vejleder danske virksomheder i, hvordan de ansætter internationale talenter i Danmark.

09.40                Onboarding af internationale medarbejdere og muligheder for internationalisering af din virksomhed v. Marianne Danling, kulturekspert og projektleder, Copenhagen Capacity

Et er faglige kvalifikationer, men hvordan udenlandske talenter integreres, er mindst lige så vigtigt, hvis det skal blive en succes for begge parter. Kulturforståelse er nøglen til det. Hør om Copenhagen Capacitys onboarding værktøj, og om at skabe et internt miljø i virksomheden, som giver et globalt mindset.

10.00                Pause

10.20                WorkInDenmark v. Gitte Grønlund-Møller, Centerchef

Workindenmark er en offentlig service til de danske virksomheder, der har brug for hjælp til at finde kvalificerede medarbejdere i udlandet. Hør mere om:

 • Workindenmarks services til arbejdsgivere
 • EURES netværket - rekruttering fra Europa
 • Brug af EURES portalen ved indrejse af 3. landsborgere på supplerende beløbsordning
 • Hvad virker? – vores erfaring

10.40                Kom godt fra start! – Ledelse af internationale medarbejdere v. Danielle Bjerre Lyndgaard, Chef for DI Global Talent & Mobility, Dansk Industri

Få indblik i, hvordan I gennem hele processen fra tiltrækning, over ledelse og udvikling til offboarding kan få hjælp og inspiration, samt hvad I med fordel kan være opmærksomme på, når I ansætter internationale medarbejdere. Der er masser af hjælp at hente, også hos DIs mange samarbejdspartnere. Det behøver ikke at være så svært!

11.00                Case virksomhed: ProMeasure Consulting v. Tina Høst Jørgensen, General Manager

11.30                Spørgsmål og afrunding

11.40                Networking

12.00                Tak for i dag

Datadeling i forbindelse med dette arrangement

Da der er flere partnere på dette event, deler vi de indtastede deltageroplysninger med partnere nævnt nedenfor. Disse oplysninger anvendes udelukkende som orientering om deltagende virksomheder på eventet.

Emner:

 • Udenlandsk arbejdskraft
 • Organisation og kompetenceudvikling

Udbydes af:

 • Erhvervshus Hovedstaden
 • Copenhagen Capacity
 • Dansk Industri
 • WorkInDenmark

Læs mere og tilmeld jer her: https://ehhs.dk/content/ydelser/international-rekruttering-saadan-finder-du-kvalificeret-arbejdskraft-i-udlandet/1ba325c3-d10f-4cc3-b005-b3d1689b06b7/

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier