Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Når én gazelle-pris ikke er nok

Når én gazelle-pris ikke er nok

Borgmester Vicky Holst Rasmussen, formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup og erhvervspartner Thomas Birger Hansen fra Egedal Kommune var i denne uge på virksomhedsbesøg hos Gundsø Markiser. Virksomheden – der har eksisteret siden 1978 – vandt i 2022 deres 4. gazelle-pris for virksomhedens flotte resultater.

På en blæsende forårsdag viste direktør Christof Steen og hans hustru Heidi rundt i firmaets 800 m2 store produktion, lagerhal, showroom og administration, som ligger på Svalehøjvej i Ølstykke. Og der gik ikke lang tid før både borgmester Vicky Holst Rasmussen og udvalgsformand Charlotte Haagendrup interesseret spurgte ind til udvalg og priser. For markiserne hos Gundsø Markiser er i dén grad lækre, stilfulde og nemme at betjene.

Optimal udnyttelse af medarbejdere skabte ideen til Gundsø Markiser

I 1978 så Gundsø Markiser først dagens lys, da daværende virksomhedsejer Allan Steen havde en udfordring med at finde opgaver til hans medarbejdere fra firmaet Dominex Isolering som kunne udføres i sommerperioden. For at sikre optimal udnyttelse af hans medarbejdere startede han virksomheden Gundsø Markiser, hvor medarbejderne så kunne arbejde som indblæsere i vinterperioden og som markisemontører om sommeren. Virksomheden har i dag 8 medarbejdere, som har været med på den utrolige rejse i Gundsø Markiser gennem adskillige år.

Gundsø Markiser havde oprindeligt til huse i Gundsømagle, men grundet behov for mere plads flyttede virksomheden senere til Ølstykke. Sidenhen har de udvidet ad flere omgange, og succesen steg stødt så i 2006 besluttede Allan Steen og hans søn Christof Steen at sælge Dominex Isolering og fokusere 100% på Gundsø Markiser.

Når én gazelle-pris ikke er nok

Virksomhedens gazelle-pris i 2022 var blot én ud af i alt 4 gazelle-priser, som virksomheden har modtaget gennem årene. Første gang var i 2008 og derefter i både 2016 og 2017. Det er imponerende at virksomheden har formået at få hele fire gazelle-priser, for det er bestemt ikke nemt at blive udråbt som gazelle af Børsen. Det kræver nemlig at virksomheden over fire regnskabsår har haft en positiv vækst og mindst fordoblet sin omsætning over de fire år.

I 2010 gennemførte virksomheden et generationsskifte, og Christof Steen overtog rollen som direktør fra hans far Allan Steen, som gik på pension. Christof Steen valgte dernæst at ændre strategien for Gundsø Markiser, hvilket man må sige har skabt gode resultater.

Folk fik brug for skygge under corona

Mange virksomheder led hårdt under corona-epidemien, men ikke Gundsø Markiser. I og med at folk var tvunget til at blive hjemme, opdagede mange at de havde et behov for skygge på de solrige dage i hjemmet. Gundsø Markiser havde dog ét problem – de kunne ikke få nye materialer fra deres leverandører! Det skabte en helt ny situation for kunderne, som nu ikke længere havde muligheden for at vælge specifikke farver og stoftyper, men måtte købe, hvad der nu var. Og det gjorde de, til stor forundring for direktør Christof Steen.

Trods gode tider under corona-epidemien mærker virksomheden i dag dog tydeligt samfundets pressende økonomi og påvirkningen fra krigen i Ukraine. For står valget mellem at skulle købe en markise eller betale elregningen, ja så ved vi alle godt hvad der bliver valgt. Derfor er det også vigtigt for direktør Christof Steen at virksomheden fortsætter med at tilbyde produkter i høj kvalitet og sikre kundernes tilfredshed, for virksomhedens fortsatte succes afhænger af kundernes anbefalinger og af gensalg, som de heldigvis har meget af.

Muligheder fra kommunen

Erhvervspartner Thomas Birger Hansen fra Egedal Kommune var med på besøget for at fortælle Gundsø Markiser om de muligheder og tiltag der er fra kommunens side, samarbejdet med Erhvervshus Hovedstaden, og hvordan vi fra Egedal Kommune kan understøtte Gundsø Markiser i deres fortsatte arbejde med at skabe flotte resultater. Derudover blev der på besøget også talt om nogle af de udfordringer og ønsker, som direktør Christof Steen har som virksomhedsejer i Egedal Kommune, og som alle parter fik en god dialog omkring.

Udvalgsformand Charlotte Haagendrup havde flere gode ideer til hvordan man sikkert hænger de store markiser sikkert op.

Gundsø Markiser kan levere deres produkter i mange forskellige farver. Her fortæller direktør Christof Steen om en kunde, der ønskede markante farver til både markiser og tilbehør for at skabe mere blikfang.

Direktør Christof Steen fortæller her om hvordan virksomheden producerer pergolaer og hvad der er særligt vigtigt for at undgå grønne skjolder fra regnen.

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier