Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Lokalefordeling til Ølstykkes idrætsklubber er på plads

Lokalefordeling til Ølstykkes idrætsklubber er på plads

Eftermiddagens møde i Folkeoplysningsudvalget havde et punkt på dagsordenen, godkendelse af rokaden i Ølstykke-distriktet.

Forud ligger mange møder med foreninger og Egedal Idrætsfællesskab. Rokaden er nemlig ikke nem, da den dels udspringer af skolelukninger og også har helt nye faciliteter i spil. Nemlig den kommende Ølstykke Hal 2 og Multihuset på Søhøjskolen.
På det ekstraordinære Folkeoplysningsudvalg d. 25/10 blev den endelige rokade for foreningerne i Ølstykke-distriktet godkendt af et flertal i udvalget. Der er lagt vægt på, at foreningerne har samme muligheder for træning, som da de brugte salene på Toftehøjskolen. Derudover ønsker Folkeoplysningsudvalget, at der skal arbejdes videre med at finde en løsning for en mulig og fleksibel opdeling af Maglehøjhallen. I store træk betyder rokaden, at følgende foreninger tilbydes faciliteter på:
- Ølstykke Gymnastik forening i Maglehøjhallen,
- Egedal Shotokan Karate-do på Stengårdsskolen,
- Ølstykke Hwa Rang Taekwondo nybygget multihus på Søhøjskolen,
- Ølstykke Gymnastik Klub: Multihus Søhøj- og Stengårdsskolen.

Desuden vil HØJ Håndbold og Ølstykke Fodbold Club opleve mindre ændringer i træningslokationerne. Ølstykke Bordtennis Klub og Ølstykke Badminton Club vil ikke blive berørt af rokaden og fastholder de nuværende træningstider på nuværende faciliteter.
Efter rokaden er der fortsat ledige tider på flere lokaliteter, som kan bruges som buffer, hvis nye tilbud skulle opstå i den kommende sæson.

Den gode overgang

Rokaden vil være gældende for sæsonen 22/23 og nu starter arbejdet med at sikre, at foreningerne får en god overgang fra en facilitet til en anden.
- Jeg er meget glad for, at den endelige lokalefordeling for klubberne i Ølstykke-distriktet nu er faldet på plads, så klubberne kan komme i gang med planlægningen. Vores idrætsforeninger spiller en vigtig rolle i mange borgeres hverdag, for det er her at kommunens vision om en hverdag i fællesskab og bevægelse levendegøres. Vi vil støtte op om de klubber, der skal flytte til en ny træningsfacilitet, så de kommer bedst muligt fra start, fortæller Kultur- og Erhvervsudvalgsformand Charlotte Haagendrup, der sad med ved mødet.

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier