Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kunstnerkælderen glæder sig til nye lokaler

Kunstnerkælderen glæder sig til nye lokaler

Med lukningen af Toftehøjskolen skulle Kunstnerkælderen finde nye lokaler. Et godt samarbejde med Egedal Kommune har resulteret i en tilfredsstillende løsning

Lukningen af Toftehøjskolen har betydning for de foreninger, der bruger lokalerne på skolen. Egedal Kommune arbejder derfor på at finde nye egnede lokaler til foreningerne.
Kunstnerkælderen er en forening for aktivt udøvende kunstnere, indenfor keramik, grafik, tekstil, malere, glaskunst. De 38 medlemmer skal nu flytte: Dem der laver keramik, malerne og glasafdelingen flytter til Stenløse kulturhus og dem der arbejder med tekstil og grafik flytter til Lærkeskolen.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med kommunens medarbejdere, der har gjort alt, hvad de kunne for at finde nye lokaler til os. Stor ros til dem. Vi er så taknemmelige for, at det lykkedes at finde lokaler til os. Og vi glæder os til flytningen, fortæller Ulla Bjerring, formand KunstnerKælderen.

Egedal Kommune fortsætter arbejdet med at genplacere foreningerne fra Toftehøjskolen.
- Jeg er glad for, at vi kan finde nye og gode løsninger for de foreninger, der skal flyttes. Det er klart, at det ikke er nemt, når man er glad for sine lokaler. Men vi har en rigtig god dialog med foreningerne, som virkelig er gået til opgaven med en positiv ånd. Nu bliver Kunstnerkælderen en del af Stenløse Kulturhus og det vil skabe mere liv og aktivitet i huset. Foreningen og kulturhuset passer godt sammen og jeg tror på, at det kan være med til at skabe spændende aktiviteter for begge parter, fortæller Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

By, Kultur og Fritid

By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback