Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kommende juleaktiviteter for børn i Egedal

Kommende juleaktiviteter for børn i Egedal

Den søde juletid nærmer sig med hastige nisseskridt, og der er adskillige arrangementer at glæde sig til for børnene i Egedal.

Der lægges ud med et filmværksted, hvor du kan lave din egen julekalender med appen Stop Motion Studio i Stenløse Bibliotek og Kulturhus onsdag den 22. november kl. 15. Der er selvfølgelig masser af vejledning og hjælp at hente. Børn fra fem år med voksne – husk billet. 

Egedal Bibliotekerne – Smørum Bibliotek står sammen med Teater Next for et dejligt juleeventyr for børn fra tre år torsdag den 30. november kl. 15. Cirkeline og hendes musevenner Frederik og Ingolf er i fuld gang med forberedelserne til jul. Der skal bl.a. pakkes gaver ind, og der skal findes et juletræ i skoven, hvor de tre venner møder nogle sjove skovnisser. Og minsandten om ikke også snemusen Knud dukker op. Det samme gør desværre en skurkagtig kat … Kom, og se, hvordan det hele ender. Husk billet. 

Et hyggeligt julemarked med gratis adgang finder sted på Skenkelsø Mølle lørdag den 2. december kl. 11-15. Der vil være filtning af julehjerter og skattejagt i den gamle vindmølle. Og du kan lave din egen juledekoration eller male din egen julenisse i træ. Desuden kan du smovse i æbleskiver og gløgg … Uhmm!

Både lørdag den 2. december (kl. 10-16) og søndag den 3. december (kl. 10-15) afholder Stenlænderne et børnevenligt julemarked på Spejdergården Maglevad i Stenløse. Børnene kan bl.a. prøve fiskedammen eller tombolaen, smadre porcelæn i det muntre køkken eller engagere sig i spejderaktiviteter. Der kan købes mad og drikke samt juledekorationer, kranse, juletræer m.m. Spejderne spiller julemusik, og selveste julemanden lægger velvilligt øre til gaveønsker fra børnene – og måske også fra de voksne? Tjek det! 

Forestillingen En rigtig nisse ved Det lille Verdens Teater udspiller sig for de tre-otteårige på Egedal Bibliotekerne – Ølstykke Bibliotek tirsdag den 5. december kl. 15. I Idas nye hus bor en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød, men først med nisselist og trylleri får den Ida til at lave grød og komme i julestemning. Husk gratis billet. 

En julekoncert med spire- og børnekor finder sted i Ganløse Kulturhus lørdag den 9. december kl. 13.30. Kom, og få en hyggelig oplevelse med de dygtige børn. 

Her kan du se listen over juleaktiviteter for børn. 

 

Kontakt

By, Kultur og Fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier