Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kom til Litteraturdag i Egedal Centret

Kom til Litteraturdag i Egedal Centret

Forfatteroplæsning, musik og workshop for børn. Egedal Bibliotekerne inviterer til spændende Litteraturdag i Egedal Centret lørdag den 21. august.

Lørdag den 21. august inviterer Egedal Bibliotekerne til en spændende dag i litteraturens og musikkens tegn i Egedal Centret.

På Søstertorvet vil der være en hovedscene med en række kendte forfattere:

• Iben Mondrup, forfatter til 7 romaner og senest den populære ”Tabita” om danskadopterede grønlandske børns skæbner i 1960erne, fortæller om sin bog og læser op af ”Tabita”.
  • Asta Olivia Nordenhof læser op og fortæller om sin roman ”Penge på lommen”, som er 1. del af en planlagt septologi, der kredser om mordbranden på ”Scandinavian Star”.
  • Jens Blendstrup læser op af sin nyeste novellesamling ”Sorgens Balalajka”, om en række originale og mærkværdige skæbner.
  • Endelig vil bandet ”Skammens Vogn” spille på Hovedscenen. Jakob Milling, Oliver Hoiness og Nikolaj Zeuthen har siden 2005 skabt rockkompositioner, der indeholder elementer af beat, folk, rock og jazz.
  • I legetøjsbutikken Snurretoppen sidder forfatter og illustrator Birde Poulsen klar med en workshop for børn. Hun er først og fremmeste kendt for sine dyreillustrationer til billedbøger. Der bliver både mulighed for at møde Lille Krokodille og Store Isbjørn som hånddukker og de større børn kan tegne krokodiller og isbjørne.

Litteraturdagen finder sted fra kl. 10-14.30, se www.egedalbibliotekerne.dk for tidspunkt for de enkelte indslag. Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens genstartspulje.

Kultur og Fritid

Ring til os

Telefonisk træffetid

Hold dig opdateret og giv os feedback