Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kom til Åbent Hus hos Egedal Musik- og Kulturskole, en verden af kreative børnefællesskaber

Kom til Åbent Hus hos Egedal Musik- og Kulturskole, en verden af kreative børnefællesskaber

Deltag i vores Åbent Hus-event og lad os føre dig på en rejse af kreativitet, fællesskab og muligheder.

Åbent Hus er på trapperne hos Egedal Musik- og Kulturskole, og det bliver en dag fyldt med oplevelser og åbne døre til kulturel udforskning. Arrangementerne finder sted torsdag den 18. april 2024, og både børn, unge og deres forældre inviteres til at deltage.

Egedal Musik- og Kulturskole åbner dørene til Åbent Hus-event

Musik- og kulturelever og nysgerrige sjæle, sæt et stort kryds i kalenderen! Egedal Musik- og Kulturskole inviterer jer alle til at møde op og udforske en verden af kreativitet ved vores kommende Åbent Hus-event den 18. april 2024. Fra kl. 17:00 til 19:00 vil Stenløse Kulturhus danne rammen om en unik mulighed for, at du kan møde op og fordybe dig i musik, kultur, billedkunst og film.

Hvad kan du forvente?

Vores lærere og elever vil gennem to timer guide dig gennem husets rum og præsentere et udvalg af instrumenter og atelierer, som du kan prøve kræfter med.

Egedal Musik- og Kulturskole er mere end bare en skole - det er et fællesskab, der værdsætter og dyrker musik og kultur. Kom og oplev den energi og passion, der driver os til at forme rammerne for nye kreative fællesskaber.

Arrangementet giver et kig ind i hverdagen i Egedal Musik- og Kulturskole. Skolens lærere og mange af eleverne vil være til stede og møde alle, der ønsker information eller en snak om skolen og om vores undervisningsmulighederne. Der vil være fremvisning af instrumenter og atelierer, lærere og elever der spiller og øver sig, og meget mere. Arrangementet er åbent for alle.

Har du spørgsmål om vores tilbud, undervisningsmetoder eller bare lyst til at møde vores dedikerede undervisere? Vi er til rådighed for at give dig al den information, du har brug for, og hjælpe dig med at finde ud af, om Egedal Musik- og Kulturskole er det rette sted for dig – eller for dit barn.

Tag gerne venner med

Uanset om du har erfaring med musik og kultur eller blot nysgerrig på at udforske nye interesser, er du mere end velkommen til at deltage. Tag en ven med og kom og oplev en aften i Egedal Musik- og Kulturskole.

Dato og sted:

Torsdag, den 18. april 2024, kl. 17:00 – 19:00 i Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse

Kontakt

Egedal Musik- og Kulturskole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
musikogkulturskolen@egekom.dk

Ring til os

Telefontider:

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier