Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Kom og syng med på Borgertorvet

Kom og syng med på Borgertorvet

Gratis Alsangs-arrangement på Egedal Rådhus 25. august med Joachim Knop og Nikolaj Bentzon

I anledning af 75-året for Danmarks befrielse synger vi sammen under musikalsk ledelse af to af vores mest skattede sang- og musikmusketerer; Joachim Knop og Nikolaj Bentzon. Vi synger os igennem den danske sangskats mange forgreninger; sange om årstider, fællesskab og fædreland er i centrum. Både kendte og mindre kendte klassikere, og ikke mindst sange, som har Nikolaj Bentzon i rollen som både komponist og tekstforfatter. Nikolaj og Joachim vil på sikker vis guide deltagerne trygt igennem både det kendte og det mindre kendte.

Husk billet

Arrangementet er for både borgere og medarbejdere og gennemføres efter de gældende corona-retningslinjer for fællessangs-arrangementer med siddende publikum, og der er derfor et begrænset antal pladser. Der åbnes for billetbestilling mandag den 10. august. Billetter bestilles på mail: musikskolen@egekom.dk, skriv "Alsang" i emnefeltet. Maks. 2 billetter pr. person.

Alsang er en del af Kultur på Borgertorvet, hvor Egedal Rådhus åbner sig mere op for borgerne og inviterer på spektakulære og alsidige kulturelle oplevelser. Se hele programmet her. Alsang er arrangeret af Egedal Musikskole.

Fakta:
Tirsdag den 25. august, kl. 17 til 18.
Gratis entre. Se mere her.:

By, Kultur og Fritid

By-kultur-fritid@egekom.dk

Ring til os

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14