Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Ingen ordrer er hverken for små eller store

Ingen ordrer er hverken for små eller store

En af Egedals funklende nye gazeller er Stenløse-virksomheden Teklet ApS, og de lagde i sidste uge hus til et besøg fra borgmester Vicky Holst Rasmussen, formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup og erhvervspartner Jon Bjergfelt fra Egedal Kommune.

Teknik er let. Det er i hvert fald mantraet fra virksomheden, som har dannet deres navn som en forkortelse for Teknik er let = Teklet. Det var dog ikke letheden, som mest overraskede på besøget, men snarere hvor tekniske og imponerende virksomhedens løsninger er. Deres showroom, lager og kontor ligger i Stenløse, og i løbet af besøget blev fremvist alt lige fra pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra tranceivers og til optiske transportsystemer. Derudover blev et bredt udvalg af renseprodukter, værktøj, splidsemaskiner og måleudstyr præsenteret.

Det kom ikke som en overraskelse, at en af virksomhedens udfordringer lige for tiden er pladsmangel. Snorlige rækker med et imponerende flot lager med alverdens udstyr blev fremvist, og det var tydeligt at her er tale om en virksomhed med styr på tingene.

Autodidakt gazelle

I starten af 00’erne var fiberteknik stadig ganske nyt, og der var kun ganske få udbydere af undervisning i denne nye, fremtidige teknik. Det skræmte dog ikke virksomhedsejer Henrik Hedegaard, som i stedet satte sig for at undersøge alt hvad der var værd at vide om fiberteknik. Henrik – som oprindeligt er handelsuddannet – har altid haft en stor interesse for teknik, og efter at have arbejdet i store, globale virksomheder, besluttede han i 2015 at danne sin egen virksomhed, der havde til formål at levere kvalitetsbevidste tekniske løsninger indenfor fiberoptik.

Og det må man sige er lykkedes. For det er bestemt ikke nemt at blive udråbt som gazelle af Børsen. Det kræver nemlig at virksomheden over fire regnskabsår har haft en positiv vækst og mindst fordoblet sin omsætning over de fire år.

Vi flytter os for kunderne

Teklet driver engroshandel med telekommunikationsudstyr og virksomhedens formål er handel og rådgivning med tekniske løsninger. De beskæftiger sig med passive fiberoptiske løsninger og produkter samt anvendelse af disse.

Spørger man virksomhedsejer Henrik Hedegaard hvad der er Teklets DNA, så er det kundeservicen og produktviden, samt altid at holde en høj standard i forretningsadfærd samt produktudvalg.

Og derudover har vi holdningen: ”Hvis kunderne har en udfordring eller opgave, så kommer vi og ingen ordrer er hverken for små eller store. Virksomhedens 9 medarbejdere står altid parate til at hjælpe”, fortæller Henrik Hedegaard.

Muligheder fra kommunen

Erhvervspartner Jon Bjergfelt var med på besøget for at fortælle Teklet om de muligheder og tiltag der er fra Egedal Kommunes side, samarbejdet med Erhvervshus Hovedstaden, og hvordan vi fra kommunens side kan understøtte Teklet i deres fortsatte arbejde med at skabe flotte resultater.

Direktør Henrik Hedegaard viser hvordan man renser enden på en fiber.

Lisbeth arbejder i virksomhedens produktions- og lagerteam, som bl.a. sørger for at montere kundespecifikke opgaver.

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207

Erhvervspartner Jon Bjergfelt Tlf.: 7259 6259

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

CVR-nr.: 29188386
Kommunenummer: 240

Telefon: 7259 6000

Åbningstider i Borgerservice

Ugedag Tidspunkt
Mandag  8 - 14
Tirsdag 10 - 14
Onsdag Lukket
Torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 12

 

Åbningstider i Egedal Sundhedscenter

Ugedag Tidspunkt
Mandag - Torsdag  8 - 16
Fredag 8 - 15

Følg os på de sociale medier