Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Har din virksomhed brug for arbejdskraft?

Har din virksomhed brug for arbejdskraft?

Mangler din virksomhed en ny kollega, så kontakt Jobcenter Egedal, som formidler kontakt mellem lokale virksomheder og nytilkomne ukrainske flygtninge.

Flere ukrainske flygtninge er nu ankommet til Egedal, og flere forventes at komme til. Som led i at skabe rammerne for en mere normal hverdag for dem, hjælper kommunens jobcenter med at få de ukrainere i arbejde, som ønsker det.

Jobcenteret vil derfor gerne i dialog med virksomheder, der mangler en kollega eller to og samtidig vil være med til at skabe rammerne for en mere normal hverdag for nytilkomne ukrainere.

Er din virksomhed interesseret i dette, så kontakt Jobcenter Egedal - så formidler vi kontakten til en ukrainsk kandidat. Kontakt os på mail virksomhedskonsulenter@egekom.dk eller tlf. 7259 7167.

Jobcenter og ydelse

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os