Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Erhvervsgrund ved Kildedal Bakke til salg.

Erhvervsgrund ved Kildedal Bakke til salg.

Egedal Kommune har en ejendom til salg i form af en erhvervsgrund i det nye byudviklingsområde Kildedal Bakke. Færdig udbygget vil det nye område afrunde Smørumnedre mod vest. Ejendommen er omfattet af forslag til lokalplan 071, som desuden omfatter områdets kommende stamvej samt en daginstitution. En helhedsplan for den resterende del af Kildedal Bakke er under udarbejdelse.

Ejendommens placering på en bakke med panoramaudsigt gør den særligt egnet til virksomhedsdomicil eller lignende erhvervsbyggeri med repræsentativt formål. Dette understøttes af ejendommens beliggenhed tæt på s-togstation og det overordnede vejnet, i tæt tilknytning til andre større virksomheder som Oticon og Novo Nordisk og i direkte tilknytning til større grønne områder.

Ejendommen har et areal på ca. 12.000 m2, der er fordelt på hver side af områdets kommende stamvej. Nord for vejen findes således et areal på ca. 10.000 m2, der kan udnyttes til bebyggelse, friarealer og nærparkeringspladser, og syd for vejen et areal på ca. 2.000 m2, der kan anvendes til supplerende parkeringspladser.

Tilbud skal fremsendes til cei-jura@egekom.dk senest søndag d. 14. maj 2023 kl. 24.00, mærket ”Erhvervsgrund Kildedal Bakke".

Se udbudsvilkår og bilag på; Kildedal Bakke (egedalkommune.dk)

Ejendom og byggeri

internservice@egekom.dk

Ring til os