Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Egedal Kommunes nytårskur for erhvervslivet bliver til en midsommerfest i juni

Egedal Kommunes nytårskur for erhvervslivet bliver til en midsommerfest i juni

Igen i år har Corona-situationen ramt planlægningen af Egedal Kommunes traditionsrige nytårskur for erhvervslivet. Den holdes normalt i slutningen af januar, med omkring 100 deltagere, men med baggrund i det store smittetryk vælger vi at udskyde den til senere på året.

Vi vil dog stadig gerne fejre vores erhvervsliv, og invitere til mulighed for at netværke.

Derfor bliver nytårskuren udskudt, og erstattet af en midsommerfest som afholdes den 10. juni 2022 invitation følger.

I Egedal Kommune har vi stort fokus på dialog, netværk og aktivitet i samarbejde med det lokale erhvervsliv. Det ligger i tråd med vores ambition om at gøre en forskel og være en god erhvervskommune, hvor det er enkelt og attraktivt at drive og udvikle sin virksomhed.

Et af de årlige højdepunkter er netop nytårskuren for erhvervslivet, som så ligesom i 2021 bliver til en midsommerfest. Til nytårskuren er der traditionelt mange deltagere og det lokale erhvervsliv er rigt repræsenteret – det håber vi også at midsommerfesten bliver, når vi igen kan samles mange.

Uddelingen af Egedal Erhvervspris 2022 vil ligeledes finde sted i forbindelsen med Midsommerfesten ligesom vi fejrer de lokale gazelle virksomheder. Endvidere er der eksterne talere og festtaler af bl.a. borgmester Vicky Holst Rasmussen og formanden for Kultur- Fritids- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup.

Alle virksomheder i Egedal inviteres.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kan du kontakte erhvervsteamet i Egedal Kommune på 7259 7207 (Thomas) og 7259 6259 (Jane).

Erhvervsteamet

Erhverv@egekom.dk

Ring til os

Erhvervspartner Thomas B. Hansen Tlf.: 7259 7207