Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Egedal Hjemmeservice modtager kommunens erhvervspris 2021

Egedal Hjemmeservice modtager kommunens erhvervspris 2021

Erhvervsprisen uddeles i år for en særlig indsats under corona-krisen. Her har Egedal Hjemmeservice både holdt smitten fra borgere og medarbejdere – samtidig med at indehaveren Maria Louise Kongsaa har holdt modet oppe hos medarbejderne.

Stemningen var munter, da repræsentanter for erhvervslivet i Egedal blev fejret. Den årlige nytårskur, som ellers holdes i januar, var på grund af coronaen blevet omdannet til en ”midsommerkur”. Og det var tydeligt, at både erhvervslivet og repræsentanterne fra byrådet nød at kunne mødes fysisk igen. ”Kuren” blev holdt i Byrådssalen, som summede af energi og glæde over igen at kunne mødes.

Deltagerne fik inspiration fra 2 af de lokale virksomheder, som på hver deres område har udviklet deres forretning, og skabt en succes. Martin Lundgaard, direktør i Viking Markiser, fortalte om hvordan de har brugt digitale virkemidler til at effektivisere deres mødebookinger og dermed øge deres salg. Fra dbramante1918 fortalte adm. direktør Dennis Dress om deres samarbejde med WWF om at øge bæredygtigheden i deres produktion – og om hvordan det både er godt for klimaet, samtidig med at det ud fra et forretningsperspektiv også giver god mening.

I år var der 6 indstillinger til Egedal Kommunes erhvervspris.  I 2021 gives den til en lokal virksomhed eller person, der har udvist rummelighed og socialt ansvar eller på anden måde har gjort en særlig indsats i forbindelse med COVID-19 nedlukningen. Vinderen blev Egedal Hjemmeservice.

Begrundelsen for valget af Egedal Hjemmeservice er den støtte, der fra ledelsens side er ydet til virksomhedens medarbejdere under coronakrisen, samt for at sikre gode og sikre arbejdsvilkår for medarbejderne. Ledelsen har formået at holde modet oppe hos virksomhedens ansatte, og at sikre at hverken medarbejdere eller borgere er blevet smittet med Corona under krisen. Det var en glad og stolt Maria Louise Kongsaa, der modtog prisen.

De øvrige indstillede virksomheder var:

Bagger-Nielsen ApS – Nytænkende i forhold til erstatning af kundemøder med onlinemøder. De har indrettet et helt kontor med skilte, lys og kameraer, så kunderne kunne få et professionelt indtryk. De har introduceret en "mødekasse", en lille papkasse med vareprøver, som man kunne sende til kunden forud for online-mødet.

De Forenede Dampvaskerier - Har accelereret indsatsen inden for bæredygtighed med fokus på genanvendelse af kasserede tekstiler, bl.a. til fremstilling af mundbind

Lev det sunde liv – Har gennem alternative løsninger med undervisningshold i egen have og små grønne øer i kommunen, formået at være kreativ og ændre sin virksomhed, og samtidig ydet en indsats for folkesundheden lokalt

DCT Dans -  DCT Dans har siden dag 1 under nedlukningen haft online danseundervisning via Zoom, og derefter udendørs undervisning da man måtte mødes igen. Alt sammen til stor glæde og gavn for hendes 700 elever, som har haft fri adgang til alle danseskolens onlinehold.

Dbramante1928 - Trods coronakrisen har de formået at holde fokus på og udbygge deres høje ambitioner om bæredygtighed, bl.a. er med produkter lavet af genbrugsplast. Inden for deres branche er de blandt verdens førende, når det kommer til grøn omstilling og CO2-neutralitet. De samarbejder med WWF om at være en klimapositiv virksomhed.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Find os

CVR-nr.: 29188386